INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Condiţia ca Gareth Bale să rămână la Real Madrid » Impresarul a dezvăluit marea dorinţă a galezului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:25

Deşi mai are contract până în 2022 cu Real Madrid, Gareth Bale (28 de ani) nu este sigur de viitorul său la formaţia madrilenă, iar acesta ar putea pleca dacă va evolua la fel de puţin ca în stagiunea recent încheiată.

Imediat după finala Ligii Campionilor, în care fotbalistul galez a avut o contribuţie importantă, prin golul de 2-1 înscris în poarta lui Liverpool, Bale a spus răspicat că vrea să joace săptămână de săptămână, iar în caz contrar va lua în calcul şi alte opţiuni, printre cluburile interesate de acesta fiind englezii de la Manchester United.

Chiar dacă a trecut aproape o lună de la finala de la Kiev, lucrurile au rămas la fel de neclare. Jonathan Barnett, impresarul lui Gareth Bale, spune că cele două părţi trebuie să se întâlnească, iar clubul să îi garanteze mai mult timp de joc acestuia.

"Cred că trebuie să avem o discuţie cu Real Madrid ca să vedem în ce direcţie mergem. Bale îşi doreşte un an mai bun decât cel precedent. Vrea să joace mai mult, aceasta fiind marea dorinţă a sa. Cred că se află între primii trei sau patru jucători ai lumii. Cineva ca el trebuie să joace constant. Nu este vorba de bani.

Îşi doreşte să câştige Balonul de Aur, iar eu cred că este capabil de acest lucru. Consider că este cel mai bun jucător britanic care a evoluat vreodată în străinătate. Golul din finala Champions League a crescut interesul pentru el, însă ştiam deja cât de valoros este. Nu trebuie să mai demonstreze acest lucru. A fost un gol magnific. Îi place viaţa în Spania, are trei copii şi este foarte fericit acolo, dar vom vedea. Trebuie să joace fotbal", a spus Barnet, potrivit Sky Sports.

101.000.000 €a plătit clubul spaniol celor de la Tottenham, în 2013, sumă record pentru un fotbalist la acel moment

39 de partide
a bifat Bale în sezonul trecut, dintre care 26 din postura de titular, reuşind să înscrie 21 de goluri

Sursă: Sky Sports

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Iunie 2018, 19:26
Postat de magic4ever pe 21 Iunie 2018, 12:08

Bale merita sa joace titular la Real Madrid...este mult peste Isco si Benzema

Cum sa fie Bale peste Isco sau Benzema ?. Mai intai trebuie sa poata juca, ca nu e vina Realului ca Bale este "de sticla", apoi mai sint si aAssensio sau Vasquez, care si ei sint buni. Zidane a fost corect cu Bale, si nu cunosc vreun antrenor care sa nu isi stie interesul , acela de a castica. Zidane a demonstrat ca poate castiga jucand toti, prin rotatie. Nimeni nu-i va garanta lui Bale postul; de titular, poate, cel mult , ii va mari, ...un pic, salariul.

magic4ever
magic4ever  •  21 Iunie 2018, 12:08

Bale merita sa joace titular la Real Madrid...este mult peste Isco si Benzema

Vezi toate comentariile (2)
Comentează