INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Costel Gâlcă vrea să rupă relația cu Radomiak: „Nu se mai ascunde nici de jucători. Vrea doar să anuleze clauza de reziliere și să plece”

Costel Gâlcă vrea să rupă relația cu Radomiak. Foto: Imago Images
Costel Gâlcă vrea să rupă relația cu Radomiak. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 13:46 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 13:46

Locul 12 în Polonia cu Radomiak Radom, Costel Gâlcă (51 de ani) e gata să pună capăt legăturii cu clubul său după nici o jumătate de an. „Ceva s-a schimbat după ce antrenorul a respins oferta din Arabia Saudită”, a afirmat un jurnalist polonez.

Costel Gâlcă a fost chemat de urgență în Polonia, ca salvator, la Radomiak Radom, a motivat echipa, reușind să evite retrogradarea, dar acum este el într-o situație critică, pe locul 12, cu cinci înfrângeri în zece etape, fără susținerea conducerii clubului. Criza de la Radomiak e profundă. Și despărțirea e aproape.

Cine sunt Cătălin Țepelin și echipa GSP: modelul românesc a fost copiat de Ringier pentru siteurile sale de sport din Grecia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Kenya, Uganda și Nigeria
gazeta sporturilor
Cine sunt Cătălin Țepelin și echipa GSP: modelul românesc a fost copiat de Ringier pentru siteurile sale de sport din Grecia, Serbia, Ungaria, Slovacia, Kenya, Uganda și Nigeria

Costel Gâlcă vrea să rupă relația cu Radomiak: „A început să se plângă de orice”

Potrivit site-ului local Gol24, jurnalistul Marcin Borzecki a dezvăluit pe social media că „antrenorul Gâlcă nici nu se mai ascunde în vestiar că nu-i mai pasă și nu mai dorește să continue. Vrea doar să anuleze clauza de reziliere a contractului său și să plece. Jucătorii sunt confuzi, iar fanii vor să vină la cantonament. O farsă totală”.

Același ziarist de la Viaplay spune că „totul părea bine, Gâlcă venise și cu profesionalismul din multe puncte de vedere, era implicat în echipă. Totuși, ceva a părut că s-a schimbat după ce a respins oferta din Arabia, începând să se plângă de orice. Energia sa a dispărut”.

S-a referit la propunerea primită de antrenor în vară, din Arabia Saudită, refuzată după ce șefii lui Radomiak l-au asigurat de sprijinul lor total.

Costel Gâlcă, antrenorul lui Radomiak: „Dacă aș fi știut, aș fi părăsit probabil clubul”

În weekend, după 0-3 cu Rakow Czestochowa, Gâlcă a răbufnit la conferința de presă. „Îmi pare rău să le spun acest lucru fanilor, dar e adevărul, avem un lot redus. Am sosit aici în vremuri grele, mi s-au făcut promisiuni că totul va fi altfel. Am cerut ajutorul clubului, ajutor pe care nu l-am primit”, a afirmat tehnicianul.

2024este anul în care se încheie contractul lui Costel Gâlcă în Polonia, la Radomiak Radom

Revolta a continuat: „Mi-ar plăcea să vă zic că totul este bine, dar nu e. Mi s-au promis schimbări, însă nu s-a schimbat nimic. Nu știu rețeta pentru a îmbunătăți situația, pentru că promisiunile n-au fost respectate. Dacă aș fi știut că se va întâmpla asta, aș fi părăsit probabil clubul”.

Radomiak joacă sâmbătă, în campionat, acasă, cu LKS Lodz, ultima clasată. Unii speră în Polonia ca verzii să câștige și Gâlcă să rămână pe bancă. 

VIDEO. Rezumatul meciului Rakow - Radomiak Radom (3-0)

Citește și:

Avem datele » De ce vrea Becali să scape de Compagno

Ianis Hagi, episod din vestiarul lui Rangers cu marele Steven Gerrard: „Mi-a zis asta după un derby cu Celtic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează