INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

"Credeți că nu vom lua în calcul revenirea lui Neymar la Barcelona?" » Managerul sportiv al catalanilor aruncă bomba

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 16:23

Pep Segura, managerul sportiv al celor de la FC Barcelona, nu exclude o revenirea a brazilianului Neymar (26 de ani) pe Camp Nou. 

Neymar a părăsit formația catalană în urma unui scandal imens. Informații despre mutarea suspectă la PSG continuă să apară, suma de transfer crescând de la o zi la alta (vezi detalii AICI).

"Crede cineva că dacă într-o zi va exista o posiblitate ca Neymar să ajungă înapoi la Barcelona, noi nu o vom lua în calcul?!

Dar astăzi Neymar nu este pe piață. Trebuie să respectăm celelalte formații. Nu este frumos să vorbim despre jucătorii aflați sub contract", a declarat Segura pentru La Vanguardia.

68de goluri în 123 de meciuri are Neymar în tricoul celor de la FC Barcelona

Vezi și: Jose Mourinho, infuzie de capital pentru formația lui Florin Andone » Transferul pe care United nu vrea să îl rateze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează