INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CARIERĂ

Cristian Vieri uimește pe toată lumea! Ce carieră și-a ales fostul atacant: "Am un producător, o cântăreață și o trompetă cu care facem atmosferă"

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 13:28

Cristian Vieri, fostul atacant italian, 45 de ani, s-a lansat de câteva luni în lumea muzicii house, mixând într-un show special. Într-o săptămână, Christian va deveni tătic și deja primește oferte din toată Europa. 

Acum două decenii era cel mai scump fotbalist din lume, prin transferul de 43 de milioane de euro la Inter, și Pelé l-a inclus în Top 125 al celor mai mari jucători în viață. Christian Vieri este, alături de Paolo Rossi și de Roberto Baggio, cel mai bun marcator al Italiei la Mondial, iar la 45 de ani s-a făcut familist și și-a descoperit un alt talent. Și-a transfomat porecla în noul nume de scenă, BOBO DJ, și mixează muzică house în cluburi!

"Mă antrenez zilnic"

A lăsat în urmă colaborarea cu BeIN Sports, unde era analist, și e tare prins în proiect: "Am un producător, o cântăreață și o trompetă cu care facem atmosferă. Ne place house-ul și cutreierăm Italia, având deja oferte din toată Europa. Într-o săptămână voi deveni tatăl unei fetițe, mă distrez cu familia și învăț, zi de zi, în noua meserie. Am început-o acum 3 luni și îi dedic o mulțime de ore", a povestit Vieri în interviul pentru The Sun.

"Am crescut jucând cricket în Australia"

Bobo le-a dezvăluit britanicilor și celelalte pasiune: "Am crescut în Australia jucând cricket, însă de mic copil am visat să ajung în Serie A și să joc pentru naționala Italiei. Este nivelul de vârf pentru orice fel de sportiv. Și dacă n-aș fi jucat fotbal, aș fi devenit cel mai bun batsmen din lume. Sau cel mai mare jucător de tenis". 

23 de goluri în 49 de meciuri a marcat Vieri pentru naționala Italiei. La cluburi, 236 de goluri în 476 de jocuri

trofee a cucerit Bobo cu Torino, Lazio, Juventus și Inter plus două titluri europene cu naționala de tineret

"Este dur, dar niciodată nu e simplu când începi ceva de la zero. Îmi place să remixez Barry White, ABBA și alte hituri din anii '70 cu cele în vogă acum. O oră și jumătate de show, nimeni nu se plictisește" Bobo Vieri, fost atacant italian

"Premier League e un campionat foarte fizic, în Italia reziști mai ușor pentru că nu primești atâtea lovituri. De aceea am refuzat să merg la Chelsea, îmi pusese o vorbă bună Eriksson. Eram fericit la Milan" Cristian Vieri

"Nimeni nu pune pistolul la tâmplă cluburilor. Au mulți bani și fac ce vor cu ei, cumpărând pe cine doresc, e legea pieței. Nu se poate pune o barieră vedetelor, nici la salarii, ca în NBA" Bobo Vieri, fost atacant italian

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează