INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL HILAL - AL NASSR 2-0

VIDEO Cristiano Ronaldo, ieșire de bădăran! » A făcut multe gesturi controversate de-a lungul carierei, dar ăsta le-a întrecut pe toate

Gestul comis de Cristiano Ronaldo după Al Hilal - Al Nassr +10   FOTO
Gestul comis de Cristiano Ronaldo după Al Hilal - Al Nassr

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 09:27 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 11:52

Joi seara, Al Hilal și Al Nassr s-au înfruntat într-un meci amical disputat la Riad, în cadrul turneului amical Season Cup, la care a mai participat Inter Miami. După înfrângerea suferită, 0-2, Cristiano Ronaldo (39 de ani) a comis un gest vulgar.

Cu Cristiano Ronaldo recuperat după accidentarea care l-a ținut departe de teren în partida contra lui Inter Miami, Al Nassr a dat piept la Riad cu marea rivală din campionatul saudit, Al Hilal.

Precum în duelul de campionat de pe 1 decembrie, Al Hilal s-a impus fără gol primit, de această dată cu 2-0, reușite semnate de Sergej Milinkovic-Savic și Salem Al Dawsari.

Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”
FCSB
Gigi Becali l-a luat la țintă după derby-ul cu Farul: „Nu e firesc! Dacă n-ai inteligență, degeaba”

Cristiano Ronaldo, gest vulgar după Al Hilal - Al Nassr 2-0

Integralist, Cristiano Ronaldo nu a reușit să-și lase amprenta pe tabelă. La 3 zile după ce a împlinit 39 de ani, portughezul a avut una dintre cele mai slabe prestații din tabăra lui Al Nassr.

Pe parcursul meciului, publicul i-a fost potrivnic lui CR7. La fiecare atingere de minge, o parte dintre spectatori l-a întâmpinat pe Cristiano cu scandarea numelui rivalului de-o viață, Lionel Messi.

Frustrarea s-a adunat și a culminat la final de meci, când Cristiano a comis un gest vulgar, reprobabil. În timp ce se îndrepta către vestiare, un spectator i-a aruncat la picioare un fular al lui Al Hilal. Ronaldo s-a aplecat, l-a ridicat, a părut să-l frece de zona intimă și l-a aruncat înapoi spre tribună!

„Cristiano a avut o ieșire nebunească”, a punctat Clarin, unul dintre ziarele de vârf din Argentina.

+6 FOTO

La un moment dat, în timpul partidei, Cristiano s-a îndreptat către spectatorii care strigau „Messi, Messi”, și a părut să le spună: „Eu sunt aici, nu Messi!”.

Săptămâna viitoare va reîncepe acțiunea în campionatul din Arabia Saudită. Al Hilal domină competiția cu 53 de puncte, 7 peste Al Nassr, pe care a și învins-o în meciul direct. Mai sunt 15 etape de disputat din campionatul saudit.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Caz închis! 1,2 milioane de euro pentru Denis Alibec
DECIZIE
Caz închis! 1,2 milioane de euro pentru Denis Alibec
Apare cartonașul albastru în fotbal! » Cum și când va fi folosit
REGULAMENT
Apare cartonașul albastru în fotbal! » Cum și când va fi folosit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Lorenzzo
Lorenzzo  •  10 Februarie 2024, 16:39

Hai Rapid!E momentul sa aratati ca o echipa mare si sa castigati in deplasare la o echipa grea.Incet, incet sa construim o mentalitate de invingatori.Cea mai mare problema este ca au fost multe schimbari in iarna si mai este nevoie de timp.Eu zic ca din sezonul urmatorul daca ramane acelas lot ,in aparare poate niste schimbari ,Rapid o sa fie de neoprit!Suntem peste tot acasa!Hai Rapid!

befree
befree  •  10 Februarie 2024, 10:40

Ronaldo s-a comportat exact asa cum scrie anda mocanu fituici pe gsp, cu nesimtire.

Tudorsera
Tudorsera  •  09 Februarie 2024, 18:15

Asta e, se mai intampla ca unul din cei mai buni fotbalisti din istorie sa fie un taran needucat si frustrat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează