INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

„Cristiano Ronaldo merită Balonul de Aur în 2019!” » Cum își motivează Tim Cahill alegerea

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 22:14

Tim Cahill (39 de ani), golgeterul all-time al naționalei Australiei, crede că portughezul Cristiano Ronaldo trebuie să fie favorit la Balonul de Aur în 2019.

„Știu că oamenii nu vor fi de acord cu mine, dar pentru ce a făcut sezonul ăsta la Juventus cred că Ronaldo merită Balonul de Aur. A plecat de la Real Madrid și a avut un impact uriaș, imediat, în altă competiție. Nu am văzut niciodată vreun jucător care să se adapteze atât de bine peste tot, fie Manchester, Madrid sau Torino.

Știu că nu a câștigat Liga Campionilor, dar impactul avut e imens. Niciun jucător la vârsta lui nu ar fi capabil de așa ceva. Îi apreciez profesionalismul”, a declarat Tim Cahill conform football-italia.net.

Tim Cahill a evoluat de-al lungul carierei pentru Milwall, Everton, New York Red Bulls, Shanghai Shenhua, Melborune City și Jamshedpur, formația la care încă activează. La echipa națională a marcat 50 de goluri în 108 meciuri, fiind cel mai bun marcator din istoria Australiei.

5 Baloane de Aurare Cristiano Ronaldo în palmares

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Italienii anunță mutarea lui Guardiola la Juventus: va semna pe 4 iunie și va avea un salariu de 24 de milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează