INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Altă performanță uriașă a lui Cristiano Ronaldo, în fața echipei lui Alin Toșca: „Ce cursă, dar n-am terminat-o încă!"

Cristiano Ronaldo, în ultimul meci la Al-Nassr Foto: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo, în ultimul meci la Al-Nassr Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 14:29 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 15:49

Cristiano Ronaldo, care va împlini 39 de ani pe 5 februarie, a jucat vineri seară al 1.200-lea meci în cariera profesionistă, marcând și pasând decisiv pentru Al-Nassr la 4-1 cu echipa lui Alin Toșca, Al-Riyadh.

Cristiano Ronaldo, 38 de ani, 39 pe 5 februarie, e un simbol al istoriei fotbalului. Joacă de peste două decenii și continuă să impresioneze. Încă e înfometat de meciuri, victorii, trofee.

Cristiano Ronaldo, 995 de meciuri la club, 205 la naționala Portugaliei

Portughezul tocmai a mai atins o barieră ce părea aproape imposibilă. A evoluat pentru a 1.200-a oară în sportul profesionist. Partida cu numărul 1.200 la club (995) și naționala lusitană (205).

Uluitor! Cum a decis Cristiano Ronaldo titlul în Brazilia de la 11.000 km » Prăbușirea Botafogo + Acuzații de blat, de corupție!
BRAZILIA
Uluitor! Cum a decis Cristiano Ronaldo titlul în Brazilia de la 11.000 km » Prăbușirea Botafogo + Acuzații de blat, de corupție!

Căpitanul lui Al-Nassr și-a condus echipa spre un nou succes, 4-1 cu Al-Riyadh (Alin Toșca l-a văzut de pe banca de rezerve), fiind pe locul 2 în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, gol cu crampoanele. Reușita cu numărul 868

A înscris, cu talpa, cu crampoanele, performanță rarisimă, și a pasat decisiv. A fost a 6-a întâlnire cu gol și assist în acest campionat a lui Cristiano, care are 868 de reușite în carieră (740 la cluburi, 128 la selecționată).

Țintește la 1.000 de goluri. Pentru el, nimic nu e prea dificil.

„Trei puncte în plus. Le mulțumesc tuturor coechipierilor care m-au ajutat să ajung la 1.200 de meciuri. Ce cursă, dar n-am terminat-o încă!", a comentat Ronaldo pe pagina sa de Instagram, unde are 612 milioane de followers.

19goluri și 10 assisturi are Cristiano Ronaldo în 21 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo: ”Dacă voi putea juca la 40 de ani, atunci voi rezista și la 41, 42..."

Nu se gândește la retragere. Sub contract până în 2025 la Al-Nassr, Cristiano plănuiește să rămână activ cel puțin până atunci.

„Sunt fericit. Voi continua și voi vedea ce se va întâmpla. Dacă voi putea juca la 40 de ani, atunci voi rezista și la 41, 42...", afirmat el în 2022 într-un interviu pentru ESPN. „Nu vreau să spun că mă simt de parcă aș avea 25 de ani, să nu exagerăm. Dar e ca și cum aș fi la 30 de ani, am grijă de corpul meu, de mintea mea. Longevitatea e ceva fascinant".

1.387de meciuri a jucat în cariera profesionistă Peter Shilton, marele portar englez care s-a retras la 48 de ani, în 1997. Fotbalistul cu cele mai multe partide în istorie

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Golgheterul spaniol care-și ține economiile în lei a venit la antrenament cu o mașină de numai câteva mii de euro!
LA LIGA
Golgheterul spaniol care-și ține economiile în lei a venit la antrenament cu o mașină de numai câteva mii de euro!
„Cel mai bun fotbalist cu care ai jucat?” » Toni Kroos n-a stat mult pe gânduri!
ALEGERE
„Cel mai bun fotbalist cu care ai jucat?” » Toni Kroos n-a stat mult pe gânduri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brazisio
brazisio  •  09 Decembrie 2023, 20:40

da Cristinel normal unde joci tu poti juca pana la 50. Uita te ca ai avut in fata o echipa de neica nimeni care a dat 1 (un) sut in 90 de minute...in timp ce tu ti-ai adu 5-6 superjucatori care sa-ti umfle cifrele. Cand a trebuit sa dai si tu un gol entru portugalia in 5 cupe mondiale ai dat canci

Vezi toate comentariile (1)
Comentează