INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Ronaldo și Olăroiu merg în grupele Ligii Campionilor Asiei » Condusă cu 1-2 în minutul 88, Al Nassr s-a salvat de la rușine în fața echipei lui Planic

Al Nassr, cu vedetele Ronaldo, Mane și Brozovic pe teren, s-a calificat dramatic în grupele Ligii Campionilor Asiei, o victorie cu 4-2 obținută în prelungirile disputei cu Al-Ahli Dubai
Al Nassr, cu vedetele Ronaldo, Mane și Brozovic pe teren, s-a calificat dramatic în grupele Ligii Campionilor Asiei, o victorie cu 4-2 obținută în prelungirile disputei cu Al-Ahli Dubai

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 22:36 / Actualizat marti, 22 august 2023 22:51

Al Nassr, cu vedetele Ronaldo, Mane și Brozovic pe teren, s-a calificat dramatic în grupele Ligii Campionilor Asiei, o victorie cu 4-2 obținută în prelungirile disputei cu Al-Ahli Dubai. Și Al Sharjah, echipa lui Cosmin Olăroiu, merge în grupe.

Sutele de milioane de euro investite de Al Nassr în transferuri și salarii se puteau dovedi inutile. Cu vedetele Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcel Brozovic și Talisca din primul minut, saudiții s-au văzut conduși în minutul 88 cu 2-1 de Al Ahli Dubai. 

Fostul stoper de la FCSB, sârbul Bogdan Planic, a fost titular la echipa din Emirate. 

Au oficializat al doilea cel mai scump transfer din istoria Arabiei Saudite » 60 de milioane de euro pentru a juca alături de Cristiano Ronaldo
MERCATO
Au oficializat al doilea cel mai scump transfer din istoria Arabiei Saudite » 60 de milioane de euro pentru a juca alături de Cristiano Ronaldo

Un final controversat, cu un penalty refuzat oaspeților și trei goluri marcate după minutul 88 (Ghannam, Talisca și Brozovic) au dus la îndeplinirea unui prim obiectiv stagional.

Cristiano Ronaldo a avut o evoluție ștearsă, doar o pasă de gol la reușita de 4-2 semnată de Brozovic în al 7-lea minut al prelungirilor. 

Cosmin Olăroiu, calificare lejeră

Al Sharjah, formația antrenată de Cosmin Olăroiu, i-a învins pe iranienii de la Tractor-Sazi, scor 3-1, și a obținut biletul pentru grupe.

Cosmin Olăroiu continuă parcursul remarcabil în Golf. După 4 trofee cucerite cu Al Sharjah, antrenorul român a obținut și calificarea în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Gruparea din Emiratele Arabe Unite n-a avut nicio clipă emoții în play-off-ul cu Tractor-Sazi, disputat în deplasare, în Iran. Shahin Abdulrahman a deschis scorul în minutul 25, servit de Pjanic. Camara a făcut 2-0 în minutul 84, iar Caio a transformat un penalty în prelungiri pentru a stabilit rezultatul final, 3-1.

Al Sharjah a început cu o victorie și campionatul, 4-3 pe terenul lui Ittihad Kalba.

În grupele Ligii Campionilor Asiei va evolua și Nicolae Stanciu, campion în China cu Wuhan Three Towns. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pep Guardiola, operat de urgență în Barcelona » Manchester City a emis un comunicat oficial

Incidente grave la Ajaccio - Bordeaux » Fanii oaspeților au provocat întreruperea jocului pentru o oră!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tristan
tristan  •  23 August 2023, 07:20

Multi îl tot laudă pe Olaroiu ce mare antrenor e *** .Dar tot la fel de mare a fost și Balaci că antrenor *** .Uitați va pe Wikipedia cate trofee a câștigat acolo.Dupa ce s a întors în țară ,nu prea a mai contat că și antrenor Oricum după ce am văzut replica lui Olaroiu și prostiile debitate de el vis a vis despre ce înseamnă UE ,mi am schimbat total părerea despre el Am crezut că e un tip inteligent.Nu e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 August 2023, 23:18
Postat de maradona79 pe 22 August 2023, 22:54

Un fel de Champions League dar pentru romani.

Nu amice, poate pt cămile!

maradona79
maradona79  •  22 August 2023, 22:54

Un fel de Champions League dar pentru romani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează