INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Continuă scandalul blaturilor! Selecționerul Poloniei riscă să fie demis înaintea Mondialui după o decizie șocantă!

Czeslaw Michniewicz, selecționerul Poloniei
Foto:Imago
Czeslaw Michniewicz, selecționerul Poloniei Foto:Imago

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 14:07 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 14:33

Czeslaw Michniewicz ar putea fi dat afară de Federație după reaprinderea scandalului blaturilor și să nu prindă turneul final din Qatar. L-a dat în judecată pe jurnalistul care a dezvăluit cum a manipulat antrenorul 11 meciuri și l-a luat avocat pe cel care l-a apărat în trecut pe șeful Mafiei din fotbalul polonez.

În ianuarie, după ce Paulo Sousa și-a dat demisia pentru a fugi la Flamengo, federația poloneză (PZPN) l-a numit selecționer pe Czeslaw Michniewicz, care a semnat numai pe un an. Până la sfârșitul lui 2022, chiar după Mondial. 

Dar n-ar fi exclus ca forul de la Varșovia să caute alt tehnician, acum, de urgență, pentru turneul final din Qatar. Pentru că Michniewicz e în pericol. 

Czeslaw Michniewicz îl are avocat pe apărătorul șefului Mafiei! 

Șefii PZPN au fost deranjați nu doar de reaprinderea scandalului blaturilor și de implicarea antrenorului în manipularea rezultatelor a 11 meciuri în perioada 2003-2005, când era la Lech Poznan, așa cum a dezvăluit reporterul de investigații Szymon Jadczak (Wirtualna Polska), ci mai ales de reacția lui Michniewicz. 

Selecționerul l-a dat în judecată pe jurnalist, avându-l ca avocat pe Piotr Kruszyński, chiar cel care l-a apărat în trecut pe Ryszard Forbrich, „Frizerul”, capul Mafiei din fotbalul polonez. 

Michniewicz și Forbrich au aranjat împreună acele partide. În acea perioadă au vorbit, în cele 591 de discuții telefonice, peste 27 de ore! 

Grzegorz Kita, expert în marketing sportiv: „Numai amintirea «Frizerului» va fi ca o explozie”

Un expert în marketing sportiv, Grzegorz Kita, a afirmat pentru cotidianul Sportowe Fakty: „Când am auzit că l-a acționat în justiție pe ziarist, am rămas șocat. Nu putea fi ceva mai rău. A fost decizia care-l afectează cel mai mult pe Michniewicz, cea mai stupidă mutare”. 

Crede că „antrenorul va pierde din toate punctele de vedere. Marketing, imagine, media. Polonezii nu sunt proști. Se simt ofensați văzându-l că încearcă să se «albească», după atâtea conexiuni cu «Frizerul», boss-ul blaturilor. Și să-l pui pe fostul avocat al lui Forbrich să te apere? Numai amintirea «Frizerului» va fi ca o explozie”. 

Concluzia lui Kita: „Nu știu dacă federația va rezista presiunii. Și nu știu dacă Michniewicz va supraviețui acestei presiuni”.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ronald Koeman, o nouă ieșire la adresa catalanilor: „Barcelona trăiește în trecut cu 4-3-3 și tiki-taka!”
BARCELONA
Ronald Koeman, o nouă ieșire la adresa catalanilor: „Barcelona trăiește în trecut cu 4-3-3 și tiki-taka!”
Marco Verratti, jefuit în vacanța din Ibiza » Daunele se ridică la peste 3 milioane de euro
FRANȚA
Marco Verratti, jefuit în vacanța din Ibiza » Daunele se ridică la peste 3 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Iunie 2022, 14:47

...foarte adevarat...polonezii nu sunt prosti ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează