INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Gata pentru o nouă provocare”. David de Gea pleacă după 12 ani de la Manchester United și are ofertă de la Al-Nassr

David de Gea (foto: Guliver/Getty Images)
David de Gea (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 11:15 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 13:28

David de Gea (32 de ani) a postat un mesaj emoționant pe Instagram, la despărțirea de echipa de „Old Trafford”. Portarul spaniol ar putea deveni coleg cu Cristiano Ronaldo dacă va accepta propunerea saudiților.

Manchester United pregătește o schimbare în poartă. Vine Andre Onana de la Inter și pleacă David de Gea. După 12 ani petrecuți pe „Old Trafford", goalkeeperului spaniol nu i s-a oferit prelungirea contractului și a rămas liber de la 1 iulie. 

Acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Spaniolii scriu că promovează minciuni cu noua afacere
ACUZE
Acuzații la adresa lui Cristiano Ronaldo! Spaniolii scriu că promovează minciuni cu noua afacere

Aceasta e alegerea managerului Erik ten Hag, de a miza din sezonul viitor pe fostul său elev de la Ajax, pe care United îl va cumpăra de la Inter cu 60 de milioane de euro, inclusiv bonusurile de performanță.

Mesajul lui David de Gea a strâns peste două milioane de like-uri

Acum, când lucrurile sunt clare, De Gea a postat pe contul lui de Instagram o scrisoare emoționantă adresată fanilor „Red Devils", care a strâns peste două milioane de aprecieri: „Am vrut numai să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu Sir Alex Ferguson m-a adus la acest club. Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou, am reprezentat cel mai mare club din lume și a fost o onoare de care au beneficiat doar câțiva jucători norocoși.

5trofee a câștigat David De Gea în 12 ani și 415 meciuri jucate la Manchester United: un titlu în Premier League, o Europa League, două Cupe ale Ligii și o Cupă a Angliei

A fost o perioadă de neuitat și de succese. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe timpul când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Dar acum este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă adaptez iar într-un mediu nou. Însă Manchester va rămâne mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată".

15 milioane de euro salariu pentru David de Gea în Arabia Saudită

Noua provocare pentru De Gea ar fi o aventură în afara Europei. Ar fi primul portar important ofertat din Arabia Saudită, pe lista starurilor care au semnat deja cu cluburi din Arabia Saudită. The Sun dezvăluie că propunerea a venit de la Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo. Aceasta îi oferă un salariu de 250.000 de lire sterline, adică 15 milioane de euro pe sezon.

25de milioane de euro a fost suma cu care De Gea a fost transferat în 2011 de la Atletico Madrid. Acum, portarul spaniol valorează 13 milioane pe Transfermarkt.com

Citește și alte articole:

Acord pentru Onana, înlocuitorul lui De Gea la Man. United. La Inter ar putea veni un portar din Premier League
ANGLIA
Acord pentru Onana, înlocuitorul lui De Gea la Man. United. La Inter ar putea veni un portar din Premier League
Oferă 7 miliarde pentru Manchester United și compară clubul cu un tablou: „E special, rar, valoarea lui crește în timp”
ANGLIA
Oferă 7 miliarde pentru Manchester United și compară clubul cu un tablou: „E special, rar, valoarea lui crește în timp”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  10 Iulie 2023, 06:35
Postat de tonomat pe 09 Iulie 2023, 13:43

Îl vrei la FCSB?

altceva mai sti sa scri?

tonomat
tonomat  •  09 Iulie 2023, 13:43

Îl vrei la FCSB?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează