INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

De Laurentiis, dezlănțuit: „L-am sunat pe Luis Enrique și, slavă Domnului, a plecat la PSG! Uite ce face acolo” » Atac și la Rudi Garcia

De Laurentiis și-a pierdut răbdarea cu Rudi Garcia, antrenorul său de la Napoli // Foto: Imago
De Laurentiis și-a pierdut răbdarea cu Rudi Garcia, antrenorul său de la Napoli // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 18:31 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 19:08

Președintele lui AC Napoli, Aurelio De Laurentiis, a pus „mitraliera” pe Luis Einrique, cu care a negociat în vară, dar și pe Rudi Garcia, antrenorul pe care l-a numit în cele din urmă în locul lui Luciano Spalletti.

Președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu e în cea mai bună dispoziție. După ce a criticat decizia ligii italiene de a programa Supercupa Italiei la Jedah, în Arabia Saudită, omul de afaceri italian s-a luat de antrenori.

Ședință de urgență la Napoli » Campioana din Serie A poate rămâne fără antrenorul numit în vară
NAPOLI
Ședință de urgență la Napoli » Campioana din Serie A poate rămâne fără antrenorul numit în vară

De Laurentiis despre Luis Enrique: „Nici măcar nu mă convinsese”

Și de Rudi Garcia, pe care l-a numit în vară la echipa pe care o patronează, dar și de Luis Enrique, unul dintre primii tehnicieni cu care a negociat la vremea respectivă pentru succesiunea demisionarului Luciano Spalletti.

„Am sunat mai mulți antrenori atunci. L-am întrebat pe Thiago Motta, dar nu a fost dispus să vină la Napoli. L-am sunat inclusiv pe Luis Enrique și, slavă Domnului, s-a dus la PSG. Uitați-vă la rezultatele pe care le obține. Nici măcar nu mă convinsese în discuțiile pe care le-am purtat cu el timp trei zile”, a comentat preşedintele napolitan.

Luis Enrique e criticat în Franța

La PSG, Luis Enrique a debutat mai degrabă cu stângul. În Ligue 1, campioana Franței se află pe locul 3, cu 4 victorii, 3 remize și un eșec. 

Iar în Liga Campionilor, după un 2-0 facil cu Borussia Dortmund, a pierdut la scor, 1-4, în fața lui Newcastle United, urmare a unor greșeli de strategie ale tehnicianului spaniol criticate dur în presa din Hexagon.

E marele lui vis » De Laurentiis speră să-l convingă să o preia pe Napoli
NAPOLI
E marele lui vis » De Laurentiis speră să-l convingă să o preia pe Napoli

De Laurentiis despre Rudi Garcia: „Mi-e greu cu el”

De Laurentiis a scăpat de Luis Enrique, dar se plânge că n-a avut noroc nici cu Rudi Garcia: „Când semnezi un antrenor care nu mai cunoaște fotbalul italian... nu-i este ușor, oricui i s-ar fi întâmplat. Mi-e greu cu el”.

Și lasă de înțeles că nu va mai tolera mult situația actuală: „Sunt un om de afaceri, am datoria de a mă interesa de afacerea mea. Voi lua cele mai potrivite decizii când va veni momentul”.

Napoli se află pe poziția a 5-a în Serie A, cu 4 victorii, 2 remize și 2 eșecuri, la 7 puncte de liderul AC Milan (21p). În Liga Campionilor e pe 2, după Real Madrid, cu o victorie și un eșec. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A doua schimbare de antrenor în Serie A » Nu a câștigat niciun meci în acest sezon!

Carlos Tevez, fostul mare atacant argentinian, se ocupă și de educația jucătorilor săi » Ce îi obligă să facă zilnic antrenorul de 39 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează