INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

De neînțeles! Căpitan la PSG, decisiv în prima etapă, iar acum e pus pe liber de Tuchel » Barcelona, Juventus și Milan îl vor

Adrien Rabiot în duel cu Mesut Ozil FOTO: Guliver/GettyImages
Adrien Rabiot în duel cu Mesut Ozil FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 18:15

Adrien Rabiot (23 de ani) a fost anunțat de antrenorul celor de la PSG, Thomas Tuchel, că ar trebui să își caute un nou angajament.

Adrien Rabiot părea să-i fi câștigat încrederea lui Tuchel. Căpitan în amicalele din această vară, mijlocașul francez a fost titular și în prima etapă, în victoria contra lui Caen, scor 3-0. Mai mult, Rabiot a reușit să și puncteze o dată, în minutul 35.

La conferința de presă de la final, antrenorul german al lui PSG i-a lăsat pe toți mască: "Nu e o certitudine dacă Adrien Rabiot va rămâne aici. Totul depinde de el. Este un jucător foarte bun și poate ajunge unul de top. Nu ar fi bine pentru cariera lui să rămână, nu ar fi sigur că ar juca".

Adrien Rabiot nu duce lipsă de oferte. Conform spaniolilor de la Marca, Barcelona, Juventus și AC Milan s-au interesat deja de serviciile francezului. 

Concurenții lui Rabiot pentru o poziție de titular la mijlocul terenului ar fi italianul Marco Veratti, argentinianul Giovani Lo Celso și experimentatul Lassana Diarra. Nu este exclusă varianta ca PSG să încerce o ultimă lovitură importantă și să forțeze aducere lui Kante de la Chelsea. 

50.000.000 €este cota lui Rabiot conform transfermarkt.de

Vezi și: Situație tensionată la Real Madrid » Impresarul lui Modrici face un anunț surprinzător: "Vrea să fie protagonist la Inter"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
952030968311337
Pavel Danut  •  13 August 2018, 23:14

Se cheamă Dinamo ,dacă nu sți să scri mai învață suporter al echipei fotbal club sportiv becali blatişti ligi !

7martie2018
7martie2018  •  13 August 2018, 21:38

Âl poate loa nea Gigi?

joze_maurinio
joze_maurinio  •  13 August 2018, 20:12

A vrut sa-l aduca Negoita la FCDB dar el a zis ca nu joaca la echipa de playout. Plus ca daca de abia faci un egal cu FCSB esti vai de mama ta de echipa. New Dinamo - Part 6 e deja prea buna, daca juca in Champions in locul lui CEFERE ajungea in semifinale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează