INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Decizie ISTORICĂ în Premier League » Cele 20 de cluburi mai așteaptă doar acordul FIFA

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 17:41

Sistemul VAR va fi introdus din următorul sezon de Premier League. Toate cluburile au fost de acord cu această decizia.

Reticența șefilor fotbalului englez la introducerea VAR s-a dovedit o carte necâștigătoare. Numeroaselor erori din actualul sezon și feed-back-ul pozitiv primit din celelalte campionate importante au făcut ca astăzi să fie luată o decizie istorică.

Toate cele 20 de cluburi au ajuns la un acord de principiu asupra introducerii VAR. Decizia urmează a fi făcută oficială după ce FIFA își va da acordul.

Sistemul funcționează deja cu succes în celelalte campionate importante ale Europei, Serie A, Bundesliga, La Liga sau Ligue 1, și a fost testat și la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. 

"Toate marile competiții ale lumii beneficiază de un sistem video de arbitraj. Nu înțeleg care e motivul pentru care în Premier League nu se utilizează. Toată lumea e cu ochii pe noi, iar unele erori sunt de-a dreptul penibile"Mark Hughes, antrenorul celor de la Southampton

Starul lui City s-a operat la menisc și nu va mai juca în 2018! S-a ținut de glume după intervenție: "Celălalt genunchi devenise gelos"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
merace
merace  •  15 Noiembrie 2018, 21:51

Sistemul VAR e costisitor, dar dacă FRF și LPF vor fotbal onest în Liga 1, vor găsi și banii necesari.

para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2018, 21:05

In Romania nu o sa se bage VAR pentru ca fcsb n-ar mai egala sau castiga in prelungiri niciodata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează