INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Italienii au făcut anunțul despre Dennis Man: „Este cel mai important jucător al Parmei și intenția clubului este să continue cu el”

Dennis Man a devenit un titular incontestabil la Parma / Foto: Imago
Dennis Man a devenit un titular incontestabil la Parma / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 15:43 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 16:55

Dennis Man (25 de ani), extrema Parmei, al cărui contract expiră pe 30 iunie 2025, a primit garanții din partea conducerii Parmei că i se va prelungi acordul. „Înaintea anunțului reînnoirii va trebui să așteptăm însă promovarea în Serie A”, scrie agenția Parmalive.com. Fostul FCSB-ist are zece goluri și cinci assisturi în 24 de meciuri.

Dennis Man traversează cel mai bun sezon al carierei după plecarea de la FCSB. Cele zece goluri (cel mai bun marcator al Parmei în acest campionat, la egalitate cu Benedyczak) și cinci pase decisive stau mărturie pentru creșterea sa, iar faptul c-ar fi intrat în vizorul Borussiei Dortmund (ce și-a trimis emisari în meciul cu Ternana) și al lui Napoli înseamnă că reprezintă un reper în Serie B.

Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”
ANGLIA
Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”

„În momentul de față însă, Man e cel mai important jucător al Parmei și intenția clubului este să continue cu el. Înaintea anunțului reînnoirii va trebui să așteptăm însă promovarea în elita fotbalului italian", a scris ieri agenția Parmalive.com. Care anunță și că Man - Benedyczak formează al doilea cel mai prolific cuplu din Serie B.

„În sfârșit, Dennis Man s-a exprimat la nivel înalt"

Italienii confirmă că prestațiile fostului FCSB-ist din acest campionat l-au recomandat drept atacantul din liga cadetă cu cea mai mare medie a notelor după 28 de etape: „În ultimele săptămâni au circulat zvonuri că mai multe cluburi de top se interesează de Dennis Man. Românul a reușit, în sfârșit, să se exprime la niveluri înalte, atrăgând interesul mai multor echipe".

Giovanni Becali: „L-aș vedea continuând în Italia"

Și agentul Giovanni Becali a confirmat că tratativele au început: "Primul lucru care îi interesează e să semneze prelungirea cu jucătorul. Asta mi-au spus mie acum două săptămâni. Cred că prelungirea va fi de minimum un an sau doi. Poate chiar trei. După aceea, Parma poate să stea liniștită.

Când vom ști despre ce este vorba, atunci vom putea vorbi. Dar, ca idee, eu l-aș vedea continuând în Italia. Într-un an jucând în Serie A. Parma își va da seama exact de adevărata lui valoare, nu doar el, ci și echipele care îl doresc", a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

100de meciuri a adunat Dennis Man la Parma de la transferul din ianuarie 2021. Extrema română a reușit 23 de goluri și 11 assisturi

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Semne îngrijorătoare pentru Răzvan Lucescu la PAOK » Ce i-ar putea pune în pericol titlul
GRECIA
Semne îngrijorătoare pentru Răzvan Lucescu la PAOK » Ce i-ar putea pune în pericol titlul
Fugarul olandez » Pentru ce l-a arestat poliția din Dubai pe atacantul căutat pentru două condamnări!
ȚĂRILE DE JOS
Fugarul olandez » Pentru ce l-a arestat poliția din Dubai pe atacantul căutat pentru două condamnări!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anonim91
anonim91  •  06 Martie 2024, 19:00

Bine mă, păi și Dennis Man când face anunțul despre italieni ??!! Certo !! Ce tot italienii fac anunțuri despre el ?!! Să facă și el despre ei .... :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează