INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

VIDEO Cea mai penibilă simulare! A marcat golul victoriei în finala Copei Libertadores, apoi a stârnit hohote de râs: „A vrut să provoace eliminarea arbitrului!”

Deyverson, întins pe gazon după contactul cu arbitrul // foto: captură Twitter +10   FOTO
Deyverson, întins pe gazon după contactul cu arbitrul // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 09:21 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 10:18

Deyverson (30 de ani), marcatorul golului victoriei în finala Copei Libertadores, Palmeiras - Flamengo 2-1, a fost autorul unei simulări comice la una dintre ultimele faze ale partidei. Imaginile au ajuns virale.

Sâmbătă seara, Palmeiras a câștigat Copa Libertadores, cea mai importantă competiție inter-cluburi din America de Sud, pentru al doilea an consecutiv. La Montevideo, trupa antrenată de portughezul Abel Ferreira a învins o altă echipă din Brazilia, Flamengo.

Golul victoriei a venit în prelungiri, mai exact în minutul 95, și a fost reușit de atacantul brazilian Deyverson, introdus pe teren în minutul 91. Reușita lui Deyverson nu a fost însă cea mai interesantă fază care l-a avut în prim-plan.

Decizie radicală în Bundesliga » Fotbaliștii nevaccinați NU vor mai fi plătiți dacă se infectează și intră în carantină
VACCINARE
Decizie radicală în Bundesliga » Fotbaliștii nevaccinați NU vor mai fi plătiți dacă se infectează și intră în carantină

Deyverson a oferit cel mai comic moment al finalei Copei Libertadores 

În minutele suplimentare ale prelungirilor, nouarul lui Palmeiras a fost protagonistul unei simulări penibile, după o „intrare” a arbitrului de centru, argentinianul Nestor Pitana (46 de ani).

În minutul 120+3, la una dintre ultimele faze ale meciului, Deyverson avea o discuție aprinsă cu un adversar. „Centralul” a intervenit să calmeze spiritele și l-a atins pe Deyverson pe spate, cu antebrațul. Imediat după, l-a pălmuit ușor, prietenește, în zona lombară, moment în care Deyverson a căzut ca secerat!

Imaginile cu Deyverson întins pe gazon i-au amuzat copios atât pe comentatori, cât și pe fani. „Cea mai importantă fază a finalei”, „Sunt în echipa lui Deyverson, doare!”, „Deyverson, încercând să provoace eliminarea arbitrului” și „Probabil cel mai bun moment din fotbal al anului 2021” sunt câteva dintre cele mai tari reacții stârnite de atacantul brazilian pe Twitter.

Deyverson evoluează la Palmeiras din iulie 2017, când echipa braziliană l-a cumpărat de la Levante în schimbul a 5 milioane de euro. În prima jumătate a anului 2020 brazilianul a fost împrumutat la Getafe, în sezonul 2020/2021 a jucat la Alaves, tot sub formă de împrumut, dar în iunie 2021 s-a întors la Palmeiras.

Cea mai penibilă simulare! A marcat golul victoriei în finala Copei Libertadores, apoi a stârnit hohote de râs: „A vrut să provoace eliminarea arbitrului!”
Deyverson, Palmeiras // foto: Guliver/gettyimages

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Juventus nu a mai pățit așa ceva din 1989 » Ce s-a întâmplat azi

FCSB a scăpat ușor! Obligată să joace cu doi portari în teren: rezultat IREAL la pauză + președintele a izbucnit în plâns

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  28 Noiembrie 2021, 13:35

"Barbati" ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează