INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Dezvăluire cutremurătoare despre unul dintre cele mai dificile momente ale carierei lui Messi: "Plângea singur, ca un copil, fără să-l consoleze nimeni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 15:38

Elvio Paolorosso, preparatorul fizic din stafful selecționerului Gerardo Martino în timpul turneului Copa America 2016, a vorbit despre momentele trăite de Messi după finala pierdută la penalty-uri cu Chile, 2-4. Starul Barcelonei a ratat atunci la loviturile de departajare.

"Pe la 2 dimineața am fost la magazie și l-am găsit acolo pe Leo. Era singur, absolut singur, și plângea ca un copil care și-a pierdut mama. Stătea acolo fără să-l consoleze nimeni. L-am îmbrățișat și am plâns împreună puțin.

Am lucrat cu Messi și la Barcelona, și la națională și nu simt decât recunoștință față de el. Mereu am colaborat bine", a spus Paolorosso.

Vezi și:  GALERIE FOTO Starurile Argentinei au comis-o! INCREDIBIL: cu ce au fost prinși jucătorii la vamă în valize

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
offside
offside  •  14 Septembrie 2018, 21:07

Un jucator imens cu un frumos caracter.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează