INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

Dezvăluirile lui Cristiano Ronaldo în fața judecătoarei: "Mi-a spus că toți fotbaliștii procedează așa" » Ce spune despre revenirea în Anglia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2017 10:04

Postul de radio Cadena SER a scos la lumină câteva fragmente din declarația vedetei lui Real la tribunal: "Întotdeauna mi-am plătit impozitele. În Anglia, nu am avut probleme niciodată, de aceea mi-ar plăcea să mă întorc".

Pe 31 iulie, Cristiano Ronaldo a fost audiat de judecătoarea Mónica Gómez Ferrer la tribunalul din Pozuelo (Madrid). E acuzat de evaziune fiscală, ascunzând 14,7 milioane de euro în paradisul caraibian, riscă 7 ani de închisoare, dar susține că e nevinovat. Cadena SER și agenția EFE au subliniat câteva fragmente din declarația golgeterului de la Real.

"Deschizi Google și se află totul despre Cristiano"

"Întotdeauna mi-am plătit impozitele. În Anglia, nu am avut probleme niciodată, de aceea mi-ar plăcea să mă întorc", a afirmat portughezul. "Eu nu pot ascunde nimic. Ar fi ridicol. Sunt ca o carte deschisă. Deschizi Google și se află totul despre Cristiano. De exemplu, revista Forbes a dezvăluit toate câștigurile mele. Mereu am spus că voi plăti ce trebuie să plătesc, pentru că adevărul iese la iveală".

Când magistratul a accentuat subiectul taxelor, Ronaldo a reacționat: "Doamnă, vă privesc în ochi și vă zic adevărul. Dacă vă mint, mai chemați-mă o dată și puneți-mi altă penalizare!".

"Mi s-a spus că toți fotbaliștii procedează astfel"

A fost întrebat și de Tollin Associates Ltd, societatea fondată de CR7 în Insulele Virgine Britanice, căreia i-a cedat integral drepturile sale de imagine.

"Am creat Tollin când am ajuns la Manchester. Mi-a recomendat Chris Farnell, avocatul lui United. Mi-a spus că toți fotbaliștii procedează astfel, iar eu nu voiam să fiu o excepție. Vreau să fiu deosebit doar pe gazon, în afara terenului sunt ca toți ceilalți". 

"Eu le-am cerut întotdeauna avocaților mei să plătească impozitele, să nu facă nicio prostie"
Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

"Jorge Mendes nu e doar impresarul meu, ci și nașul copiilor mei și persoana în care am cea mai mare încredere. Jorge e ca mine, nu știe nimic de impozite"
Cristiano Ronaldo, atacant Real Madrid

Citește și:

Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Superliga
Șocul verii la Dinamo: a plecat cel mai valoros jucător din lot!
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi
Nationala
Dan Petrescu dă pronosticul la România - Ucraina: „O să vedeți că așa va fi"
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”
Superliga
Transfer exotic la Craiova! Rotaru îi aduce lui Gâlcă un „Ștefănescu 2”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!

Ignorat de Ceferin, Răzvan Burleanu a avut o companie stelară la „oficială” » Cum a fost surprins șeful FRF la Germania - Scoția


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  05 August 2017, 12:49

Omul a zis adevarul gol, golut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează