INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Diego Simeone a primit verdictul Comisiei de Disciplină a UEFA după gestul de la meciul cu Juventus

Diego Simeone, Atletico Madrid - Juventus
Diego Simeone, Atletico Madrid - Juventus

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 18:54

Diego Simeone a fost anchetat de Comisia de Disciplină a UEFA, după gestul obscen făcut la 2-0 cu Juventus, în prima manșă a "optimilor" Champions. Risca și suspendarea. 

Azi s-a luat decizia, iar antrenorul lui Atlético a primit o amendă usturătoare: 20.000 de euro. Însă, ce era mai important pentru el, Cholo a scăpat de suspendare.

A contat faptul că Simeone și-a cerut scuze. Și tehnicianul în vârstă de 48 de ani va sta pe bancă la returul cu Juventus, pe 12 martie, la Torino.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  07 Martie 2019, 23:34

Eheee, dacă dă tetea și câștigă Atletico liga după cate finale au pierdut cred ca o să le vedem pe toate "live". Eu zic că dacă le aveau așa mari și tari cum zice chelu' ăsta reîmpădurit nu pierdeau finalele de Ligă jucând "fotbal cu dosu'n poartă". Că fiind serioși acum, meciurile importante le-a cam tratat Atletico cu morcovul adânc infiltrat în partea pe care (încă) nu ne-a sugerat-o Simeone. Eu îmi doresc să îl sature Ronaldo de testosteron să chelească de tot după returul de la Torino. Un golan și nimic mai mult...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează