INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COMPARAȚIE

Dimitar Berbatov a ales între Messi și Ronaldo: "Este un fotbalist complet, probabil cel mai bun din toate timpurile"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 10:17

Fostul internațional bulgar Dimitar Berbatov (36 de ani) consideră că Lionel Messi este cel mai bun fotbalist din istorie.

Într-un interviu acordat postului de televiziune ESPN, Berbatov și-a exprimat părerea despre valoarea celor două vedete, Messi și Ronaldo, prezente la Gala FIFA de la Londra, unde portughezul a primit trofeul ”The Best”.

Ronaldo este strălucitor, dar Messi este mai mult decât un jucător. El vede jocul atât de clar. El poate înscrie, poate crea, este un fotbalist complet, probabil cel mai bun din toate timpurile.

Dacă întrebi pe cineva mai în vârstă decât mine, o să-ți spună Pele, Maradona, Puskas sau Di Stefano. Dar pentru generația mea este Messi sau Ronaldo. Tinerii jucători încearcă să îi imite pe cei mai buni, precum Ronaldo. La coafură, la haine, la mașini. Încerc să le spun cât de tare trage Cristiano la antrenamente. El doar vrea să fie cel mai bun. Totul vine după aceea ”, a declarat Berbatov conform celor de la The Sun.

Fotbalistul joacă în prezent la echipa Kerala Blasters din India. În cariera sa, Berbatov a evoluat la echipe precum Manchester United, Tottenham, Bayer Leverkusen sau Monaco. El a câștigat două titluri în Premier League cu echipa ”diavolilor roșii”.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close