INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”

Dani Alves +40   FOTO
Dani Alves

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 12:20 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 12:22

Dani Alves (40 de ani) spera ca vineri să fie eliberat condiționat din închisoare, dar nu a reușit să strângă un milion de euro, suma stabilită de judecător pentru cauțiune. Tatăl lui Neymar a refuzat să-l mai ajute. Dinorah, prima soție a fostului jucător de la Barcelona, a postat un mesaj misterios pe Instagram.

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce a violat o tânără în Barcelona, însă hotărârea nu este definitivă. Tribunalul a stabilit suma pentru ca brazilianul să poată fi eliberat pe cauțiune la un milion de euro. S-a speculat că, așa cum o mai făcuse înainte, tatăl lui Neymar îl va ajuta din nou cu bani. Bărbatul a dezmințit însă informația.

Jucătorul de la națională care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „Poate juca la Inter”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Jucătorul de la națională care l-a dat pe spate pe Mihai Stoica: „Poate juca la Inter”

Pentru că n-a reușit să facă rost de milionul necesar, Alves rămâne închis cel puțin până pe 25 martie.

După ce Tribunalul din Barcelona i-a stabilit cauțiunea, Dinorah Santana, prima soție a brazilianului, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Mesaj misterios al primei soții a lui Dani Alves

Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”
Mesajul primei soții a lui Dani Alves, foto: Instagram

Problemele financiare ale lui Alves au atins un moment critic după divorțul acestuia de fosta soție, Dinorah Santana. Instanța a decis blocarea conturilor lui Alves, după ce Dinorah l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

Disputa cu fosta soție pentru întreținerea celor doi copii ai cuplului a dus la un proces în Brazilia, iar decizia instanței a condus la sechestrarea întregului său capital și la imposibilitatea folosirii banilor.

Dinorah Santana a distribuit un text pe rețelele de socializare care lasă loc de interpretări: „Sunt momente când va trebui să stai la masă cu Iuda fără ca asta să-ți distrugă liniștea”.

Prima soție a lui Dani și-a schimbat părerea despre acest caz. Deși la început a crezut în nevinovăția fostului fotbalist, Santana a ajuns la concluzia că fostul jucător s-a folosit de copiii pe care îi aveau împreună pentru a obține eliberarea condiționată după ce s-a mutat în Spania.

Dani Alves duce cazul la Curtea Superioară. În final, la Curtea Supremă

Ex-fundaș la Sevilla, Barcelona, Juventus și PSG, cu 126 selecții la naționala Braziliei, va ajunge în fața Curții Superioare de Justiție a Catalunyei. Avocata sa poate contesta pedeapsa cu închisoarea și la Curtea Supremă, care va da verdictul definitiv.

Nu doar Ines Guardiola a făcut apel împotriva sentinței inițiale. Și procurorii au cerut rejudecarea cazului la o instanță superioară, considerând că pedeapsa dictată împotriva sud-americanului, de 4 ani și 6 luni, a fost prea mică.

Citește și alte știri:

Mircea Lucescu a identificat cea mai mare problemă a naționalei României: „Să facă asta până la EURO”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Mircea Lucescu a identificat cea mai mare problemă a naționalei României: „Să facă asta până la EURO”
Selecționerul Irlandei de Nord: „Cred că am controlat bine jocul României”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Selecționerul Irlandei de Nord: „Cred că am controlat bine jocul României”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
janus_mirror
janus_mirror  •  23 Martie 2024, 15:50

Alves, Robinho, etc. Us ceva prunieristi oacjesi fotbalisti .......niste cocalari care nu au IQul necesar ptr a-si controla prohabul dupa cateva pahare de tarie. La prima ocazie cand sunt in fata unor pitipoance pline de lame iese favela sau ferentariul din ei ca uleiul deasupra apei. Cat de prost trebuie sa fi ca sa nu realizezi ca discotecile sunt pline de femei fatale "gold diggers" care sunt gata sa-ti speculeze orice moment de slabiciune bahica ptr a-ti goli contul bancar? Unde nu-i cap vai de picioare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează