INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Donnarumma ar putea pleca gratis de la AC Milan! Agentul portarului vrea să-i anuleze contractul dintr-un motiv incredibil

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 11:29

Un nou episod al scandalului dintre Mino Raiola și AC Milan ar putea avea loc în scurt timp.

În vară, Gianluigi Donnarumma, portarul de 18 ani al rossonerilor, a semnat prelungirea contractului cu gruparea italiană, până în 2021, după mai multe runde de negocieri și discuții tensionate cu șefii clubului.

Acum, agentul jucătorului, Mino Raiola, este decis să anuleze contractul, potrivit Corriere della Sera. Acesta spune că fotbalistul a semnat noul contract după ce a fost supus la violență morală și la presiuni psihologice.

De serviciile lui Donnarumma sunt interesați cei de la PSG, iar Raiola încearcă să-l ducă gratis la Paris pentru ca portarul să aibă un salariu mai mare, iar el să primescă un comision important.

Donnarumma este crescut de AC Milan și a bifat 96 de meciuri pentru "diavoli", debutând în octombrie 2015, la 16 ani.

25.000.000 €este cota lui Donnarumma, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close