INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Denis Drăguș în Premier League? „Aș vrea să îl aduc în Anglia”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2024 13:57 / Actualizat luni, 11 martie 2024 15:33

Denis Drăguș, 24 de ani, ar putea ajunge în Premier League după Campionatul European din vara aceasta. Internaționalul român este golgheterul celor de la Gaziantep cu 11 goluri înscrise în acest sezon.

Informația a fost dezvăluită de impresarul Florin Manea care a reamintit că atacantul român a fost în vară aproape de Stoke City, echipă din liga secundă.

Se pregătește de alegeri? Dan Șucu, apariție surpriză la sediul unui partid + Ce a spus la ieșire
ALEGERI
Se pregătește de alegeri? Dan Șucu, apariție surpriză la sediul unui partid + Ce a spus la ieșire

Transferul lui Drăguș în Premier League depinde de prestația sa de la Euro

Florin Manea a declarat pentru Fanatik că lunile următoare se vor dovedi decisive pentru jucătorul lansat de Hagi: „Vorbesc cu Denis, dar mai am şi alte lucruri de făcut. Trebuie să lucrez pentru Albert Guðmundsson de la Genoa, care are o cotă foarte bună acum.

Juve şi cei din Anglia, de pe aici. Am Dina Grameni de la Farul, mă ocup de el şi pentru suma corectă… Drăguş joacă bine. Mi-aş dori, vorbesc mereu cu el, îmi doresc să colaborez cu el. Îmi doresc să îl şi ajut. Să îl duc într-un loc ca lumea.

Eu aş vrea să îl aduc aici, în Anglia. Are valoare de Premier League, dar nu vorbim de top 5. Vorbim de un West Ham, un Crystal Palace. Să sperăm, să vedem ce se întâmplă. Campionatul European este decisiv pentru el. Dacă joacă bine la European, şansele sunt mari să vină în Premier League. Eu aşa zic”, a spus agentul Florin Manea.

Drăguș, sezon de senzație în Turcia

Împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege, Drăguș are parte de cel mai bun sezon al carierei, după ce a marcat 11 goluri pentru fosta formație antrenată de Marius Șumudică.

Mai mult, acesta a revenit și la națională, unde a avut un impact semnificativ în meciurile decisive cu Israel și Elveția. Cel mai probabil, Drăguș se va bate pentru un loc de titular în atac cu George Pușcaș.

Alternativ, selecționerul Edward Iordănescu ar putea să îl retragă pe Drăguș în banda stângă sau să-l folosească vârf alături de Pușcaș, inovație la care a apelat și la meciul de la Felcsut cu Israel.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai mult:

Șumudică, Ciobotariu și Neagoe sunt pe lista clubului din Superligă » Urmează negocierile finale
DISCUȚII
Șumudică, Ciobotariu și Neagoe sunt pe lista clubului din Superligă » Urmează negocierile finale
Moruțan, fotbal cu porția în Turcia » Echipa sa evită în continuare plata clauzei pentru român
TURCIA
Moruțan, fotbal cu porția în Turcia » Echipa sa evită în continuare plata clauzei pentru român

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
MaxiP
MaxiP  •  12 Martie 2024, 08:21
Postat de tase67 pe 11 Martie 2024, 19:11

Cel mai bun lucru care reiese din acest context este pentru Edi. Sper sa vada acelasi lucru, care sare in evidenta. Dragus si Puscas titulari in fata la nationala si solutia Alibec sa fie doar daca se intimpla sa nu mearga lucrurile, dupa pauza, la inaintare. Parerea mea este ca Alibec nu are ce cauta la nationala in teren mai mult de ultimele 25 de minute la Euro, poate sa intre din postura de rezerva si sa dea tot ce are, daca mai are, in acele minute, spre final, Alibec trebuie sa fie odihnit si atent, pe faza, pentru a fructifica ce iese pe contre, si doar daca sintem in avantaj si pe punctul de a transa meciurile la final, sau, poate, sa intre pentru vreo schimbare necesara de roluri in functie de adversar, si scor, daca este chiar nevoie de el in vreunul din meciurile de la Euro, nu sa vina el cu pretentii de titular, si sa o dea iar pe linga sau in bara cum stim ca a facut-o mereu la alte turnee finale

Vezi ca superi lumea daca te legi de talentul pur Alibec si il vezi sub Dragus si Puscas. Pentru contre pe ultimele 25 de minute in niciun caz nu-l poti folosi, e lent, o fi dus el contre cu Botosani si Voluntari, insa fundasii centrali belgieni sunt de 2 ori mai rapizi ca el. Alibec poate juca rolul de pivot, de 9 fals, cand controlezi jocul, ai posesia, ritmul este lent, acolo te poate ajuta. Parerea mea, meciuri gen contra Israelului si echipe mici, cu care a jucat bine. Daca ritmul e ceva mai accelerat, il pierzi, nu e suficient pregatit fizic. Mie mi se pare o problema ca el cu pregatirea sa chiar are loc in echipa nationala, pana la urma e si motivul pentru care echipele din afara care il cauta sunt cele din Golf si din Cipru, unde pana si acolo ajunsese sa fie usor depasit.

dobrin
dobrin  •  12 Martie 2024, 00:02

Si "Bangladesh Premier League" tot Premier league se numeste...

mattteo
mattteo  •  11 Martie 2024, 23:35
Postat de MaxiP pe 11 Martie 2024, 17:41

West Ham? Bai, West Ham se bate an de an in fazele eliminatorii de cupe europene, e pe locul 7 in Premier League, oamenii lor de faza ofensiva "rup" gazonul. Nu e chiar echipa de top in Premier League, dar nu e nici echipa de esalon inferior, nu stiu daca are calitatile fizice pentru un astfel de club. Da, ca stil de jucator pare sa i se potriveasca Anglia, dar mai degraba ar face fata in Championship, Premier League mi se pare prea mult.

Unde vedeti voi sa se potriveasca stil de Anglia la lenesul asta?? Mie mi se pare printre cei mai lenesi jucatori romani

Vezi toate comentariile (13)
Comentează