INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

El e favorit să-l înlocuiască pe Zidane » Suma incredibilă cerută de club pentru a-l lăsa să plece la Real Madrid

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 11:31

Zinedine Zidane (45 de ani) a surprins ieri pe toată lumea când și-a anunțat demisia de la Real Madrid după trei Ligi ale Campionilor câștigate consecutiv.

Favorit să-l înlocuiască pe francez este Mauricio Pochettino (46 de ani), actualul anternor al lui Tottenham, deși acesta tocmai a semnat cu formația engleză un contract pe încă 5 sezoane.

Tocmai de aceea, patronul lui Tottenham, Daniel Levy, îi cere lui Florentino Perez nu mai puțin de 47 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Pochettino să meargă în Spania.

"Totteham va cere compensaţii de 42,5 milioane de lire sterline pentru a-l lăsa pe Mauricio Pochettino la Real Madrid, în locul lui Zinedine Zidane, care a demisionat ieri. Pochettino a semnat un contract pe 5 ani, cu un salariu de 8,5 milioane de lire pe an, în urmă cu o săptămână.

Înţelegerea nu are nicio clauză de reziliere, iar tehnicianul nu a primit nicio asigurare din partea lui Daniel Levy că va fi lăsat să plece gratis în cazul unei oferte de la Real Madrid", scriu cei de la The Times.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2183302685017982
Kaluger Florin  •  01 Iunie 2018, 19:09
Postat de amicu pe 01 Iunie 2018, 16:01

Poate Perez nu a aflat, Sumudica e liber de contract

Si regele e liber, asa ca...

amicu
amicu  •  01 Iunie 2018, 16:01

Poate Perez nu a aflat, Sumudica e liber de contract

Vezi toate comentariile (2)
Comentează