INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

El e primul jucător fericit că a fost dat afară de Becali: "Campionatul e bun, sunt plătit la zi, avem oameni la stadion"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 21:49

Guilherme Sitya (27 de ani) a plecat pe ușa din dos de la FCSB, iar în prezent evoluează pentru Jagiellonia Bialystok și spune că e foarte fericit că a ajuns la formația din Polonia.

"Cred că e o ţară foarte frumoasă, la fel ca Germania. Sunt plătit la zi. Sunt aproape de Varşovia şi e OK, e foarte bine. Campionatul e bun.

Cred că în acest an avem 5-6 echipe care pot să câştige titlul, dar OK, poate să fie și mai bun. E foarte organizat. Cred că ăsta e cel mai important pentru jucători, că avem salarii la zi, avem lume la stadion", a declarat Guilherme la TV Telekom Sport.

Fundașul brazilian a vorbit și despre derby-urile cu Legia Varșovia: "E frumos, foarte frumos. Îmi place mult când avem lume la stadion. Avem stadion plin când jucăm cu o echipă mare precum Legia, ca Steaua, tot aşa, e foarte frumos. E cel mai bun meci".

Guilherme a câștigat patru trofee în România: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii cu FCSB, în sezonul 2014-2015, și încă o Cupă a României cu Petrolul, în sezonul 2012-2013.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează