INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - BARCELONA 0-4

ESPANYOL - BARCELONA 0-4 // Messi, încântat de noul star al Barcelonei » Cine e jucătorul care i-a atras atenția: "Avem nevoie de el"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 11:32

Barcelona a făcut instrucție cu rivala Espanyol, 4-0, și a revenit pe primul loc în La Liga.

La finalul partidei, Leo Messi, care a dat două goluri și o pasă de gol, a vorbit despre meci și l-a lăudat pe Ousmane Dembele, spunând că echipa are nevoie de atacantul de 21 de ani.

"Nu e ținta mea să reușesc un hat-trick din lovituri libere într-un meci. Obiectivul nostru este să adumăm puncte pentru a fi lideri și să ne distanțăm de Sevilla și de Atletico Madrid.

Suntem foarte bucuroși pentru Dembele. A marcat din nou, este fericit și îi va merge foarte bine. Noi avem nevoie de Dembele", a declarat Leo Messi potrivit Mundo Deportivo.

Ousmane Dembele a marcat un gol în meciul cu Espanyol, iar în acest sezon are 8 reușite și 5 pase de gol în 19 partide.

Vezi și

VIDEO Messi, incredibil! A înscris mai multe goluri din lovitură liberă decât toate echipele din Top 5 Europa în ultimii 4 ani 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  09 Decembrie 2018, 14:14

Dembele da goluri pe banda rulanta si joaca excelent la Barcelona, dar freaca banca la nationala Frantei. Comic e ca in conditiile astea pseudo-jurnalistii de la fituica de impachetat peste il propuneau pe fecesebistul Gnohere la nationala Frantei, desi ala nu are loc nici in liga a doua din Franta sau Spania :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close