INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

ESPANYOL - BARCELONA 0-4 // VIDEO + FOTO Cui îi trebuie Balonul de Aur? Messi, două goluri fabuloase și încă un RECORD bătut » Cum arată lupta la titlu

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 22:26

Barcelona s-a impus în fața concitadinei Espanyol, scor 4-0, și s-a distanțat în fruntea clasamentului din Spania. 

Tripleta ofensivă Messi-Suarez-Dembele a funcționat la parametri maximi. Primul a ieșit la rampă argentinianul, care a deschis scorul printr-o lovitură liberă executată cu mult efect interior. Mingea s-a oprit sub transversală, aproape de vinclu.

13 sezoane cu minim 10 goluri are Leo Messi în La Liga, record absolut

Răsfățatul Dembele nu s-a lăsat mai prejos. În minutul 26 a reluat cu dreptul, de la 14 metri, la colțul lung.

În ultimul minut al primei reprize, Suarez a strecurat mingea printre picioarele portarului advers, dintr-un unghi mic, și a făcut 3-0.

Ultimul cuvânt i-a aparținut tot legendei. Messi a reluat din nou imparabil din lovitură liberă, în minutul 65, minut în care fanii gazdelor au început să părăsească arena.

Atletico la 0

Atletico Madrid s-a impus categoric în duelul cu revelația Alaves. Trupa lui Simeone a deschis scorul prin croatul Kalinic, în minutul 25. Reușitele care au tranșat partida au venit pe final. Griezmann a fructificat un contraatac în minutul 82, iar Rodrigo a reluat violent din 6 metri la golul de 3-0, în minutul 87.

Pas greșit pentru sevilla

Sevilla a ratat șansa de a rămâne în coasta liderului Barcelona. Andaluzii au fost egalați în ultimul minut prin reușita cu capul a lui Mouctar Diakhaby. Golul de 1-0 venise în minutul 55, când Sarabia a deviat elegant un șut trimis de Ben Yedder.

Lupta la titlu

Barcelona este lider în La Liga, cu 31 de puncte, 3 mai multe decât principalele două urmăritoare, Sevilla și Atletico Madrid. Pe 4 este Alaves, cu 24 de puncte, în timp ce Real Madrid ocupă locul 5, cu 23 de puncte.

Vezi și: 

CHELSEA - CITY 2-0 // GALERIE FOTO Sarri schimbă liderul din Premier League! Prima înfrângere suferită de Guardiola

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
markksson
markksson  •  09 Decembrie 2018, 07:51

Ce ma impresioneaza mereu la Messi este cum "inghite" atatea faulturi dure si raspunde cu goluri si faze geniale fara sa se smiorcaie. Un fotbalist adevarat cum poate nu a mai existat. -----PS. Ce zici, Tanase, tu ai fi murit de vreo 7 ori in meciul cu Espanyol, gresesc? Noroc ca nu joci in Spania si noroc ca nu esti asa de bun.

368023036732853
Iuga Mircea  •  09 Decembrie 2018, 07:20

Messi,merita balonul de aur,bate record dupa record,Modrici nu are nici un record,e rău conceput regulamentul de acordare a balonului de aur.Ar trebui să se dea după performante personale ale fotbalistului ,nu cu echipa ,deoarece e un trofeu personal.UEFA siFIFA ar trebui să regîndească e trofeu personal sau de echipă!!!!!!!!!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  09 Decembrie 2018, 06:16

Messi. Nr.1

Vezi toate comentariile (4)
Comentează