INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2019

ANGLIA - ROMÂNIA // FOTO James Maddison, adversarul României U21 în grupa C, are o pereche specială de ghete » Joacă „din dragoste pentru micuța Sophie”

James și Sophie, pe stadion +2   FOTO
James și Sophie, pe stadion

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 18:05

James Maddison (22 de ani), unul dintre cei mai buni englezi U21, va avea pe ghete chipul fetiței ucise de cancer în ianuarie. Și un mesaj: „Un nou înger e în Rai”.

  • România U21 și Anglia U21 sunt în aceeași grupă la Euro 2019. Cele două formații se întâlnesc vineri, de la 19:30, la Cesena.

James Maddison este o forță în linia mediană a naționalei Angliei U21. Mijlocașul lui Leicester, 7 goluri și 7 assisturi în 36 de partide sezonul trecut în Premier League, e unul dintre așii selecționerului Aidy Boothroyd.

Pentru acest Euro de tineret, Maddison și-a pregătit o pereche de ghete speciale, dedicate lui Sophie Taylor, micuța sa prietenă atinsă de un cancer osos care i-a fost fatal. S-a stins în ianuarie, la numai cinci ani.
Pe Sophie a cunoscut-o când James încă juca la Norwich. A luat-o la meciuri și a devenit un talisman pentru el: „Parcă marchez de fiecare dată când ea e pe stadion”. Iar fetița a continuat să-i fie alături pe arenă și după transferul la Leicester.

05 maddison +3 FOTO

În ianuarie, aflând că a murit, jucătorul și-a ridicat tricoul după un gol. Avea un mesaj: „RIP Sophie. Te iubesc”.  Acum, va avea chipul micuței pe gheata dreaptă. Și câteva cuvinte înconjurate de trandafiri: „Un nou înger e în Rai”. 

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai programul, rezultatele live și clasamentele actualizate de la EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează