INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MESSI VS RONALDO

Fabio Capello, verdict provocator în eternul duel Ronaldo vs Messi: „Există doar 3 genii în istoria fotbalului!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 18:20

Legendarul antrenor italian Fabio Capello (72 de ani) e de părere că doar Leo Messi poate fi pus alături de brazilianul Pele și de Diego Armando Maradona când se vorbește despre cei mai mari fotbaliști din istorie. 

„Ronaldo e un jucător extraordinar, dar Messi este un adevărat geniu. Există doar 3 genii în istoria fotbalului: Pele, Maradona și Messi.

Ronaldo este foarte puternic, un model, îți aduce orice trofeu dorești, dar intră în altă categorie.

L-am văzut pe Messi când avea 16 ani și am rămas cu gura căscată. Făcea aceleași lucruri pe care le făcea și acum. Motivul e simplu, e un adevărat geniu. Inventează lucruri la care alții nici nu s-ar gândi. Ronaldo a devenit un campion, Messi așa s-a născut”, a declarat Capello conform DailyMail.

„Manchester City și Juventus sunt echipe excelente. Ajax îmi place mult, are niște tineri foarte talentați” Fabio Capello

Ronaldo și Messi, săptămânĂ magică

Opinia lui Capello vine pe fondul unor meciuri fenomenale reușite de cei doi fotbaliști. Cristian Ronaldo a fost primul care a ieșit la rampă, marți, în returul din optimile Ligii contra lui Atletico Madrid. Portughezul a marcat 3 goluri, întorcând eșecul 0-2 din tur. Detalii AICI

Leo Messi a acceptat provocarea. Miercuri seară, contra francezilor de la Lyon, a marcat de două ori și a oferit două pase decisive în victoria cu 5-1. Detalii AICI. 

CV Fabio Capello

Fabio Capello și-a început cariera de antrenor la formația de tineret a lui AC Milan, între 1982 și 1986. A fost avansat la prima formație a milanezilor, reușind performanțe de-a dreptul uluitoare. Italianul a câștigat 4 titluri de campion în Seria A, o Ligă a Campionilor și o Supercupă a Europei.

A urmat un mandat pe banca lui Real Madrid, alături de care a câștigat un titlu, în sezonul 1996/1997. După 10 ani a revenit la madrileni, reușind din nou să își adjudece titlul. A mai obținut un titlu în Serie A și alături de AS Roma.

Capello a trecut apoi pe banca naționalelor, bifând Anglia și Rusia. Ultima dată a pregătit actuala formație a lui Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning.

Vezi și: 

A apărut conversația lui Ronaldo înaintea partidei din Champions League cu Atletico Madrid: răspuns de senzație pentru Evra!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
103179470776675
Sabin Ellak  •  15 Martie 2019, 13:47

Cei mai buni fotbalisti din istoria fotbalului sint Pele si Puskás ! Dintre romani indiscutabil Dobrin este la varful clasamentului !!

1250984458283448
Catalin Amariei  •  15 Martie 2019, 13:34
Postat de florianveress pe 15 Martie 2019, 07:50

Se vede că esti gigist, deci no comment!

Messi à dus Argentina in 2 finale de Copa America pierdute la penalty, o finala de Mondial cu o Germanie care à zdrobit Portugalia lui Ronaldo si à pierdut in prelungiri, tôt Messi à castigat o finala de mondial la tineret cu gol marcat in finala cu Nigeria, nu poate castiga titluri de campion in alte tari pt ca El nu e lasat sa plece de Barca, aia stiu ce au in curte si nu-i dau drumul ba chiar il platesc dublu cat ia Ronaldo, si goluri per total are mai multe iar in plus e cu doi ani mai tanar ça Ronaldo. Asa ça nu mai poti spune nimic tipule

balauru48
balauru48  •  15 Martie 2019, 13:28

Iosif de pe gsp este cel mai mare din istoria universului. La orice!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează