INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

VIDEO Nebunie în China! Fanii au luat cu asalt hotelul în care este cazat Cristiano Ronaldo după ultima decizie a clubului

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 18:34 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 18:49

Al-Nassr, echipa pentru care evoluează Cristiano Ronaldo (38 de ani), urma să joace două meciuri amicale în China în această săptămână, pe 24 ianuarie cu Shanghai Shenua și pe 28 ianuarie cu Zhejiang.

Principala atracție a saudiților, Cristiano Ronaldo, are probleme musculare, iar oficialii clubului au decis să amâne meciurile amicale pentru o dată nestabilită încă.

Rapid l-a prezentat pe Marian Aioani: „Se alătură lotului începând de miercuri”
RAPID
Rapid l-a prezentat pe Marian Aioani: „Se alătură lotului începând de miercuri”

VIDEO. Fanii chinezi au luat cu asalt hotelul în care este cazat Cristiano Ronaldo

Fanii chinezi și-au făcut apariția în fața hotelului unde sunt cazați cei de la Al-Nassr pentru a-și arăta dezamăgirea față de amânarea meciurilor amicale.

„Ne pare rău să vă anunțăm că trebuie să amânăm meciurile amicale programate în luna ianuarie în China din motive evidente. 

Avem foarte mare respect pentru fanii chinezi de fotbal și în mod special, pentru fanii lui Cristiano Ronaldo. Având în vedere relația foarte strânsă dintre Regatul Arabiei Saudite și China, noi, Al-Nassr, am decis împreună cu organizatorul acestor meciuri amicale să le reprogramăm cât mai curând”, a fost comunicatul oficial al clubului.

Al-Nassr urmează să joace un meci amical pe 1 februarie, la Riad, în compania lui Inter Miami, echipă pentru care evoluează Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets și Jordi Alba, foștii rivali ai lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo le-a cerut scuze fanilor din China

„După cum știți, sunt unele lucruri în viață care nu pot fi controlate. Sunt jucător profesionist de 22 de ani și în tot acest timp nu am avut multe accidentări.

Sunt foarte dezamăgit pentru că eu alături de echipa mea am venit în China pentru a ne bucura de aceste meciuri. Vizitez China încă din 2003, așa că mă simt aici ca acasă.

Mă simt special de fiecare dată când vin aici. Sunt trist, știu că și voi sunteți triști, în special oamenii care îl iubesc pe Cristiano, dar trebuie să ne gândim la lucruri pozitive.

Nu am anulat meciurile, doar le-am amânat, le vom juca în curând. Din nefericire, am câteva probleme, dar astea sunt parte din fotbal și din viață.

Ne vom întoarce aici pentru a-i face pe fanii chinezi bucuroși, asta este dorința mea. Vreau să joc pentru voi. Nu fiți triști pentru că sunt și eu, sper că înțelegeți situațiile din viața unui fotbalist profesionist”, a fost comunicatul oferit de Cristiano Ronaldo, potrivit presei britanice.

Vezi și alte știri:

Fostul fotbalist de la FCSB s-a retras la 32 de ani: „Am plecat pe alt drum. Voi urma și o carieră în televiziune!” + mesaje speciale de la Coman și Tamaș
RETRAGERE
Fostul fotbalist de la FCSB s-a retras la 32 de ani: „Am plecat pe alt drum. Voi urma și o carieră în televiziune!” + mesaje speciale de la Coman și Tamaș
Vlad Chiricheș șochează! S-a gândit la retragere: „Am avut gândul ăsta destul de puternic” » Fotbalistul care l-a sfătuit să mai joace
FCSB
Vlad Chiricheș șochează! S-a gândit la retragere: „Am avut gândul ăsta destul de puternic” » Fotbalistul care l-a sfătuit să mai joace

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează