INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

video „Viciază campionatul! Dăm banii degeaba pentru VAR” » FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica

FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica. Foto: Instagram
FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 15:31 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 15:31

FC Porto s-a plâns că asistentul video nu a intervenit la două eliminări ale jucătorilor săi cu Gil Vicente (1-2) și a făcut-o la partida rivalei cu Vizela (2-0).

Scandal în Portugalia în lupta pentru titlu dintre rivalele Benfica și FC Porto. Conducătorii „dragonilor” acuză arbitrajul din ultima etapă, în care echipa lui Sergio Conceicao a cedat acasă, 1-2 cu Gil Vicente, iar liderul a câștigat cu Vizela (2-0), distanțându-se la opt puncte.

„Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”
FC Argeș - FCSB 1-2
„Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”

FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica: „Adevăr distorsionat”

Președintele Jorge Nuno Pinto da Costa s-a plâns că asistentul video a influențat grav aceste două rezultate: „Dacă VAR funcționează pentru unii, iar pentru alții nu atunci degeaba îl avem, cheltuim banii pentru a falsifica întrecerea și a distorsiona adevărul. La meciul Benficăi trebuia acordat un penalty celor de la Vizela și eliminat un jucător al adversarilor, dar asistentul video n-a intervenit. A făcut-o, în schimb, la partida noastră, cu impact direct asupra rezultatului negativ. Este o viciere clară și ar trebui luate măsuri să nu se mai repete!”.

VIDEO. Rezumatul meciului FC Porto - Gil Vicente (1-2)

Pinto da Costa: „Trebuia să pierdem”

FC Porto a jucat în nouă oameni din minutul 52, după ce João Mário a primit „roșu” direct în minutul 35, iar Uribe a fost avertizat de două ori (43 și 52). 

„Publicul a înțeles că echipa a dat totul, dar în 9 contra 11 misiunea era aproape imposibilă. Azi am pierdut pentru că trebuia să pierdem și nu mai adaug nimic. Sper că Consiliul Arbitral va medita la ceea ce s-a întâmplat. Poate ar trebui să ne concentrăm mai mult pe competițiile externe, unde suntem arbitrați corect, dar vom încerca în fiecare zi să învingem”, s-a revoltat Pinto da Costa.

VIDEO. Rezumatul meciului FC Vizela - Benfica (0-2)

Citește și:

Lewandowski în degringoladă » AS anunță o veste proastă fix înainte de El Clasico, dar Barcelona are și mai multe griji

Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează