INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

FCSB ar putea scăpa de cel mai bun jucător al lui Lazio, după ce acesta s-a accidentat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 19:00

Ciro Immobile, cel mai bun marcator din Italia, cu 20 de goluri în 19 jocuri, s-a accidentat în debutul meciului dintre Lazio și Chievo, scor 5-1.

Italianul a simțit o durere la piciorul drept după un șut spre poartă și a cerut schimbarea. N-a fost înlocuit în minutul 6, când și-a dorit, însă a părăsit terenul în cele din urmă în minutul 36.

Atacantul a fost înlocuit cu Felipe Anderson, iar italienii susțin jucătorul ar fi suferit o leziune la coapsa dreaptă.

Încă nu se știe dacă Immobile va putea juca în dubla cu FCSB din 16-imile Europa League din 15 și 22 februarie.

Și Caicedo, rezerva lui Immobile, e accidentat și nu se știe când va reveni pe gazon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
catalynn
catalynn  •  21 Ianuarie 2018, 22:21

Pt Steaua la ora asta exista un singur dușman: fcsb (de fapt jjjjijii)! De Rapid, Dinamo etc ne ocupam cand o sa scapam de jjjiji, deci ce rost are sa imi uzez tastatura cu ei!? Deci da, 95% dintre comurile mele sunt anti fcsb! Stai liniștit, nu petrec mai muit timp pe net decat tine sau fcsbistii tai, insa singurul lucru pt care m-ati remarcat e ca toate veștile proaste pe care am avut grija sa vi le dau cu suficient timp înainte pe principiul picăturii chinezești au devenit realiate. Ultima “premoniție” a fost treaba cu CISurile :-)))) Si asa cum in Iulie 2016 v-am dat vestea proasta ca Steaua reapare in Ghencea si radeati acum va pot spune la fel de sigur ca in 2019 fcsb va dispare! Râdeți in continuare! :-))))

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Ianuarie 2018, 22:08
Postat de catalynn pe 21 Ianuarie 2018, 20:34

Mai bine ar juca, sa ia 5 de la rezervele ălora e chiar mai jenant ... fcsb se chinuie cu echipe de mâna a 15a si vor sa elimine pe Lazio, hai sa fim serioși!

N-ai si tu ov viata, o sotie ( cine te-ar lua in halul asta de prossstie ) de stai tot timpul si comentezi impotriva Stelei? Poate te duci si tu la un meci al csa regal, scuze, ala e de la 10.00 si ai timp sa comentezi si despre echipele adevarate prcum Steaua. Eu cred ca traiesti din ajutor social de cand nu va mai da gigi bani la peluze, ca de angajat..... doar in agricultura.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 Ianuarie 2018, 22:05
Postat de catalynn pe 21 Ianuarie 2018, 20:34

Mai bine ar juca, sa ia 5 de la rezervele ălora e chiar mai jenant ... fcsb se chinuie cu echipe de mâna a 15a si vor sa elimine pe Lazio, hai sa fim serioși!

Pai daca am juca cu csa regal psd le dam 20-0 cu rezervele. In alta ordine de idei, articol idiot- in titlu apjne ca au scapat de Immobile si in continut ca nu se stie daca va juca sau nu. Parca e scris de peluza sug, pardon, sud.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează