INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Fernando Ricksen, mesaj cutremurător de pe patul de moarte: "Pe 28 iunie va fi ultima mea noapte şi-mi doresc să ne vedem cu toţii"

Fernando Ricksen
Fernando Ricksen

Articol de - Publicat miercuri, 12 iunie 2019 14:38

Fernando Ricksen, fostul internaţional olandez de 42 de ani, a ajuns pe ultima linie dreaptă a luptei cu o maladie incurabilă şi vrea să se despartă de fani cu un eveniment caritabil.

Se stinge de la o zi la alta şi simte că sfârşitul e foarte aproape. Fernando Ricksen suferă teribil la 42 de ani, măcinat din 2014 de o scleroză laterală amiotrofică, dar, înainte să se predea în lupta cu maladia incurabilă, vrea să-şi ia adio de la toţi prietenii şi fanii care l-au susţinut în acest calvar.

Fostul internaţional olandez, cu 12 selecţii, le-a transmis de pe patul de spital un mesaj video cutremurător:

"Bună. Pe 28 iunie voi celebra o noapte specială. Va fi ultima mea apariţie publică, pentru că mi-e din ce în ce mai greu să mai rezist. Vă rog să veniţi şi să o facem împreună una de neuitat. Am toată speranţa că ne vom revedea în curând cu toţii".

 

Comunică prin computer

Fostul mjlocaş al Fortunei Sittard, Alkmaar, Glasgow Rangers şi Zenit a ajuns doar o umbră din cauza bolii degenerative neuronale şi nu poate comunica decât cu ajutorul computerului, mesajul fiind postat pe contul său de socializare.

Pe 28 iunie, olandezul cu 7 trofee în Scoţia şi câştigător al Cupei UEFA şi al Supercupei Europei cu Zenit a programat şi un eveniment caritabil, la care încearcă să strângă cât mai mulţi sportivi. 

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează