CAMPIONATE    •   ACUZE

Filmarea care îl salvează pe Ronaldo » Dovada că portughezul e nevinovat e în mâinile lor: "Dosarul va fi închis! Au plecat împreună de la hotel"

FOTO: Guliver/ Getty Images

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de — Theodor Jumătate Joi, 11 Octombrie

Cristiano Ronaldo continuă să nege acuzația de viol, iar tabloidul portughez Correio da Manhã dezvăluie că ”anchetatorii caută filmările făcute de camerele de supraveghere”. 



De când Spiegel a scris de redeschiderea cazului "Cristiano Ronaldo", Kathryn Mayorga acuzându-l de viol pe cvintuplul Balon de Aur, presa internațională scrie zi de zi despre acest scandal. Mai ales ziarele lusitane.

Tabloidul Correio da Manhã crede că a găsit cheia dosarului. Susținând că "după ce au întreținut relații intime, în dimineața de 13 iunie 2009, Cristiano și Kathryn au părăsit împreună hotelul și s-au întors în night-club-ul în care s-au cunoscut. Anchetatorii caută filmările făcute de camerele de supraveghere. Dacă le vor găsi, cazul e rezolvat".

Același ziar, care a aflat că Ronaldo ar accepta să fie audiat într-o videoconferință, susține că unul dintre avocații lui Kathryn Mayorga vrea să citeze ca martor o rudă a starului de la Juventus. Care ar fi intrat în cameră după ce Cristiano și Kathryn au plecat.  Portughezul se afla atunci în vacanță la Las Vegas alături de vărul și cumnatul lui.

Citește și: Avocatul lui Cristiano Ronaldo, prima mărturie în scandalul sexual: "Da, am încheiat un acord, dar hârtiile au fost falsificate de hackeri!"

Comentarii (8 ) Adaugă comentariu

Marian Radu  •  11 Octombrie 2018, 20:25

Bai *** jurnalisti, daca au semnat un contract "post nuptial-violator" , ce tot ziceti acolo ??!!! ...poate apare filmul....!!!!

dal93  •  11 Octombrie 2018, 17:20

Postat de mariuss72 pe 11 Octombrie 2018, 16:55

Era vorba de altceva, de cum scot astia din context si cum fac clickbait.

:))

dal93  •  11 Octombrie 2018, 17:18

Postat de mariuss72 pe 11 Octombrie 2018, 16:55

Era vorba de altceva, de cum scot astia din context si cum fac clickbait.

Rezolvat-ai miz3eeria:))

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase