INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Florin Răducioiu face un pas în spate în cazul Radu Drăgușin: „Am exagerat” » Și avertizează: „Acum e rudimentar, dar poate crește”

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 08:40 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 09:28

Florin Răducioiu, care a avut o reacție dură la adresa fundașului Radu Drăgușin (21 de ani), a venit cu noi precizări în cazul jucătorului de la Tottenham. 

„De unde și până unde l-ați premiat pe Radu Drăgușin jucătorul anului? Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?”, spunea Răducioiu pentru GSP după ce Radu Drăgușin era ales „Fotbalistul anului” în ancheta Gazetei Sporturilor

Acum, după ce a spus din nou că Radu Drăgușin nu merita premiul, fostul atacant al Generației de Aur a venit cu noi precizări. Spune că a exagerat cu prima reacție și îl felicită pe Drăgușin pentru transferul în Premier League. 

Alin Stoica nu se dezminte » A dat de pământ cu Drăgușin și cu Moldovan după transferurile la Tottenham și Atletico Madrid: „E un entuziasm fals. Prețul e mic, salariul e mic”
MERCATO
Alin Stoica nu se dezminte » A dat de pământ cu Drăgușin și cu Moldovan după transferurile la Tottenham și Atletico Madrid: „E un entuziasm fals. Prețul e mic, salariul e mic”

Florin Răducioiu, mesaj pentru Radu Drăgușin

„E un jucător tânăr, care mai are multe de învăţat din punct de vedere tehnic. Dar care a învăţat foarte bine de la Juventus cum trebuie să se poziţioneze în anumite momente, a învăţat să anticipeze foarte bine. Este foarte puternic în duelurile aeriene. Dar totuși este un jucător rudimentar din punct de vedere tehnic.

Dar este un profesionist desăvârşit, are această dorinţă de a se autodepăşi. E un jucător tânăr, care mai are de crescut. Poate am exagerat când am folosit acel cuvânt, «ciobănie». Mi-a venit în minte pentru că Drăguşin este rudimentar. 

O spun pentru ultima dată, ca să terminăm cu această polemică. Nu e posibil să-i dăm titlul de cel mai bun jucător al României unui apărător. Pe mine nu m-a impresionat, eu nu pot să-l uit pe Alibec. Dar recunosc, am exagerat cu acest cuvânt, «ciobănie». Dar eram foarte revoltat. Nu putem premia un jucător care nu a transmis nimic. Esenţa fotbalului este la cel care dă gol, cel care mă ridică de pe scaun”, a spus Florin Răducioiu la OrangeSport.

Apoi a continuat. „Nu credeam că Tottenham va lua un jucător atât de tânăr cu o asemenea sumă. În general, aceste sume de transfer nu mai impresionează, dar fiind vorba de român, m-a impresionat. 

Îl felicit pentru acest transfer. Înseamnă că managerul de acolo a văzut un potenţial foarte mare în el. Dacă va confirma şi dacă va deveni titular la Tottenham, în viitor probabil va fi un fel de Van Dijk al lui Tottenham. Aşa cred că vor gândi ei. Să investeşti 30 de milioane de euro într-un jucător de 21 de ani nu e uşor. 

Rămâne de văzut dacă va confirma şi va fi titular la Tottenham. E cu totul alt nivel în Anglia. Viteza de joc este mult mai mare, se joacă într-un ritm infernal. Timpul ne va spune dacă a făcut alegerea corectă”, a mai spus Răducioiu.

VIDEO Sfatul lui Pirlo pentru Radu Drăgușin » Fundașul dezvăluie discuția cu fostul antrenor al lui Juventus

Citește și: 

Alertă pentru Drăgușin, înainte de Tottenham - Manchester City » Mesajul „Bestiei”: „Oh, ce dor mi-a fost”
TOTTENHAM
Alertă pentru Drăgușin, înainte de Tottenham - Manchester City » Mesajul „Bestiei”: „Oh, ce dor mi-a fost”
Cine e Ioana, iubita lui Radu Drăgușin: „Pentru standardele României, e bogată”
METROSPORT
Cine e Ioana, iubita lui Radu Drăgușin: „Pentru standardele României, e bogată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  24 Ianuarie 2024, 12:46

Si asta cu Alibec ;))))) Poate daca zicea de alt jucator il luam in serios. La noi in Liga 1 e incredibil cum din astia care au viteze deloc si pe loc sau sunt lenesi, gen Alibec, Budescu, Nistor, Mitrita, Markovic au cele mai multe goluri si assisturi. De ce nu pot juca nicaieri afara? Macar daca zicea de Louis Munteanu de la Farul, nu de Alibec. Ala a avut procentaj mai bun de goluri si assisturi fara penaltyuri in raport cu minutele primite. La nationala au jucat un Morutan care a dat 4 assisturi in calificari si a fost cel mai bun ca goluri si assisturi cumulate in Serie B anul trecut, un Ratiu, un Dragusin, un Stanciu, un Burca. Practic n-ai cum sa vorbesti de Alibec ;(((

fibra
fibra  •  24 Ianuarie 2024, 12:45

Daca taceai filozof ramaneai,mai rau te-ai afundat in aiureala spuselor.

donqhote
donqhote  •  24 Ianuarie 2024, 09:49

imi place mult Raducioiu, dar nu are dreptate cand spune ca fotbalistul anului ar trebui sa fie un jucator tehnic, sau, mai mult, un jucator de atac. Au fost cazuri de portari care au fost cei mai buni intr-un an si nu a fost nicio problema. Chiar cel mai bun jucator roman din istorie, in opinia mea, este tot un fundas (e adevarat, cu tehnica superioara lui Dragusin). Pentru cei dintre voi care credeti ca cel mai bun roman din istorie este Gica, nu va contrazic. Si eu tot de Gica zic.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează