INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOOTBALL FORUM

Ionuț Lupescu, alături de Hristo Stoichkov și Marco Rossi la Football Forum, în Ungaria

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 15:13 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 15:26

Pe 30 mai, cu o zi înainte de finala Europa League, pe Groupama Arena din Budapesta are loc în Ungaria Football Forum.

  • Pe 31 mai, de la ora 22:00, Sevilla și AS Roma se înfruntă în finala Europa League pe „Puskás Aréna”

Mai mulți experți de renume internațional și foști jucători, printre care și Hristo Stoichkov, Ionuț Lupescu și Marco Rossi, selecționerul Ungariei, vor discuta despre starea actuală a fotbalului, anunță sportal.hu.

Lupescu a ajuns cu naționala României până în sferturile de finală ale Mondialului din '94, apoi a jucat în „grupa morții” la Campionatul European din 2000, învingând Portugalia, Anglia și Germania.

Stoichkov a ajuns cu naționala sa până pe locul 4 la turneul din '94, fiind cel mai bun marcator. În același an, Hristo a câștigat Balonul de Aur.

Naționala Ungariei a înregistrat un progres important în ultimii ani și a făcut senzație în Liga Națiunilor, într-o grupă cu Anglia, Italia și Germania.

Printre invitații la eveniment se va mai număra și sârbul Danko Lazovic, care a câștigat în cariera sa titlul de campion al Olandei, Serbiei, Rusiei și Ungariei. El va vorbi despre modul în care fotbaliștii își pot construi o nouă carieră după ce pun ghetele în cui. Pentru a obține medalia de aur în Ungaria cu Videoton, a fost ajutat foarte mult de antrenorul de atunci al echipei, Marko Nikolic, care va susține o prezentare despre „Mentalitatea de învingător”.

Directorul executiv al Ferencváros Pál Orosz, câștigător a cinci titluri consecutive de campion al Ungariei, va vorbi despre experiența sa cu privire la modul în care un club poate fi profitabil. Ádám Szalai, fostul căpitan al echipei naționale a Ungariei, va vorbi despre reperele importante și punctele de cotitură din cariera sa.

De asemenea, vor avea loc prezentări despre noile tendințe de pe piața transferurilor, funcționarea academiilor, formarea tinerilor și Liga Campionilor. Informații detaliate și programul evenimentului sunt disponibile aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează