INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fotbalistul lui Guardiola: „Sunt mai bun decât Messi și Ronaldo. Sfârșitul discuției!”

Kyle Walker FOTO: GUliver/GettyImages
Kyle Walker FOTO: GUliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 19:17

Manchester City s-a impus în prima manșă a semifinalei Cupei Angliei, scor 9-0, contra lui Burton Albion. Fundașul Kyle Walker (28 de ani) a marcat un gol și a cucerit internetul cu postarea de la finalul partidei.

Walker, recunoscut pentru un simț al umorului dezvoltat, a încercat să își dovedească superioritatea față de Leo Messi și Cristiano Ronaldo, utilizând o matematică simplă. 

Fundașul naționalei Angliei a arătat că a marcat un gol în 2019, în timp ce Cristiano Ronaldo nu are nicio reușită. Detaliu uitat intenționat este că portughezul se află încă în vacanță. 

Walker a continut apoi cu atuul în fața lui Messi. Din nou, golul marcat de el cu Burton cântărește mai mult decât performanțele argentinianului în Cupa Angliei. ;) 

În finalul postării, elevul lui Guardiola a exclamat: "Ăsta e sfârșitul discuției!"

walker

Vezi și: 

VIDEO Măcel în Cupa Ligii Angliei! City a uitat să se mai oprească din a marca, 9-0, dar managerul lui Burton s-a distrat la final: "Mi-ar trebui o sticlă"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează