INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

FOTO Cristiano Ronaldo a cerut-o în căsătorie pe Georgina Rodriguez » Presa din Portugalia a dezvăluit răspunsul

FOTO: Instagram @Georgina Rodriguez +7   FOTO
FOTO: Instagram @Georgina Rodriguez

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 18:27

Cristiano Ronaldo (31 de ani) și Georgina Rodriguez au fost surprinși purtând inele noi. Presa din Portugalia anunță că cei doi urmează să se căsătorească.

În plin scandal de viol (detalii AICI), Cristiano Ronaldo face liniște în viața personală. Cotidianul portughez Correio da Manha afirmă că Balonul de Aur a cerut-o pe Georgina și a primit un "DA" în replică.

georgina
+8 FOTO
Georgina "s-a dat de gol" cu ultima postare de pe Instagram

Spanioloaica a fost surprinsă de presa tabloidă căutând rochia perfectă de mireasă. În plus, la ultima apariție publică cei doi au purtat inele noi, identice. Surse apropiate au declarat sub anonimat că evenimentul este deja programat și urmează ca invitațiile să fie împărțite.

Ronaldo și Georgina locuiesc la Torino și au împreună o fată în vârstă de un an, Alana Martina.

Aroganța lui Cristiano Ronaldo: starul lui Juventus și iubita lui au cheltuit 31.000 de euro în 15 minute! Ce au comandat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează