INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Liverpool și Manchester City au făcut show în Premier League » United a dezamăgit din nou, chiar sub ochii lui Sir Alex » Toate rezultatele zilei din Anglia

foto: Reuters +9   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 19:02

Sâmbătă s-au disputat 7 meciuri din etapa a 6-a din Premier League.

Manchester City a obținut o victorie zdrobitoare pe terenul nou-promovatei Cardiff, scor 5-0. Echipa lui Guardiola a condus încă de la pauză cu 3-0, după reușitele lui Aguero, Silva și Gundogan.

"Cetățenii" au mai punctat de două ori după pauză, Riyad Mahrez, algerianul transferat de la Leicester, reușind o "dublă".

Mourinho, încă o dezamăgire

În schimb, rivala din oraș a dezamăgit, chiar la meciul în care Sir Alex Ferguson a revenit pe Old Trafford după operația suferită pe creier.

United a remizat cu Wolverhampton, 1-1. Fred a deschis scorul pentru echipa lui Mourinho în minutul 18, însă oaspeții au egalat și au stabilit scorul final în minutul 53, după golul lui Moutinho.

Liverpool e de neoprit!

Liverpool a confirmat forma extraordinară arătată în acest start de sezon, dar și în Liga Campionilor, unde a învins-o pe PSG, scor 3-2.

"Cormoranii" au bifat a 6-a victorie consecutivă, învingând-o pe teren propriu pe Southampton, scor 3-0. Autogolul lui Hoedt și reușitele lui Matip și Salah au decis meciul încă de la pauză.

Liverpool are un bilanț perfect după primele 6 etape. "Cormoranii" au 18 puncte și un golaveraj de 14-2. Echipa lui Klopp e urmată de Manchester City, cu 16 puncte, și Chelsea, care are un meci în minus.

Toate rezultatele:

Sâmbătă
Fulham - Watford 1-1
Burnnley- Bournemouth 4-0
Cardiff - Manchester City 0-5
Crystal Palace - Newcastle 0-0
Leicester - Huddersfield 3-1
Liverpool - Southampton 3-0
Manchester United - Wolverhampton 1-1
19:30 Brighton - Tottenham

Duminică
15:30 West Ham - Chelsea
18:00 Arsenal - Everton

Clasament intermediar

Vezi și:  FOTO Sir Alex Ferguson, prima oară pe Old Trafford după ce a fost operat de hemoragie cerebrală

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează