INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Thibaut Courtois s-a despărțit de Alba Carrillo! Goalkeeperul lui Real Madrid, enervat la culme: „Am fost la ea acasă, a venit la mine, dar nu mi-aș fi imaginat așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 15:53

Thibaut Courtois (26 de ani), portarul lui Real Madrid, s-a enervat teribil când a văzut că Alba Carrillo (32 de ani) vorbește mai mult decât era cazul despre relația începută cu belgianul.

Când au apărut imaginile cu Thibaut Courtois și Alba Carrillo, prezentatoarea TV s-a grăbit să confirme relația cu goalkeeperul lui Real Madrid și să vorbească despre acesta de câte ori s-a ivit ocazia. Mediatizarea excesivă nu i-a plăcut belgianului, care a decis să rupă orice legătură cu Alba.

„Nu suntem un cuplu și nici nu vom fi pentru că tot ce se întâmplă mă depășește, nu mi-aș fi imaginat că se poate așa ceva!

Am rămas de două ori cu Alba. O dată am mers la ea acasă și a mai fost ea o dată la mine acasă și am mai fost la cină într-o seară, atunci ne-au surprins paparazzii și au apărut fotografiile cu noi, dar asta a fost tot.

După ce am văzut câtă vâlvă s-a făcut pe acest subiect, nu cred că o să ne mai vedeți vreodată împreună”, a declarat Courtois.

Belgianul Courtois s-a despărțit de mama celor doi copii ai săi, Marta, în 2017.  Cu Alba, renumită prezentatoare TV și model în Spania, a început să iasă în preajma Crăciunului.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  13 Martie 2019, 18:27
Postat de mateiserban pe 12 Martie 2019, 12:53

Mare crai si nasosul asta la 26 de ani. Daca nu avea 1,90 cat carlanul nici nu se uita vreuna la el

Nu ca e inalt conteaza pt atarnatoarele astea, ci ca e dolofan in zona portofelului!

mateiserban
mateiserban  •  12 Martie 2019, 12:53

Mare crai si nasosul asta la 26 de ani. Daca nu avea 1,90 cat carlanul nici nu se uita vreuna la el

handbalistii
handbalistii  •  09 Martie 2019, 17:11

Sa iti fie rusine ca ti-ai lasat nevasta pentru ***! Oricum ai toate calitatile, esti si violent. Parca vad ca si cu asta te-ai purtat violent, cum te porti si la fotbal si pe strada. Nasosule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează