INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - EVERTON 1-1

FOTO+VIDEO Rooney, golul 200 în Premier » "Sunt sigur că jumătate din Manchester s-a bucurat". Descoperire inedită în The Sun

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 22 august 2017 10:15

Rooney, fost jucător al lui United şi actualul atacant al lui Everton, a înscris golul 200 în Premier în poarta rivalei City, împotriva căreia atinsese și bornele 50 și 150. Partida dintre City şi Everton s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cu golul înscris luni seară, pe Etihad Stadium, Wayne Rooney a făcut fericiți suporterii a două cluburi. Pe ai lui Everton, echipă al cărei tricou îl îmbracă acum, dar și pe ai lui Man. United, pentru care a jucat vreme de 13 ani, din 2004 până-n vară.

"A fost un moment extrem de dulce. Sunt sigur că jumătate din Manchester, evident, cea roșie, a sărit în sus de bucurie", a comentat Rooney la final, cu un zâmbet în colțul gurii.

"Frustrați la final"

A fost golul său cu numărul 200 și pare deja o tradiție ca el să bifeze bornele importante împotriva lui Man. City. Pe cele cu numerele 50 și 150 le-a reușit tot împotriva "cetățenilor", care acum au salvat un punct abia în minutul 82, când Sterling l-a învins pe Pickford cu un șut la colț, din centrul careului.

"Înaintea meciului, o remiză era bună. La final am fost însă puțin frustrați, ne-a lipsit puțin ca să câștigăm", a apreciat internaționalul englez de 31 de ani.

Rezumatul VIDEO al partidei Manchester City - Everton

Deja vu

Și încă ceva. Rooney a celebrat golul din minutul 35 exact în dreptul sectorului de tribună albastru unde o făcuse și acum 4 ani, după un altul înscris lui City, pe când juca la Man. United.

Comparând fotografiile, tabloidul The Sun a descoperit chiar câțiva suporteri ai "cetățenilor", cel mai probabil abonați, care au asistat la ambele partide! Reacția malițioasă a atacantului: "E întotdeauna plăcut să descoperi figuri cunoscute". 

260 e recordul de goluri în Premier, deținut de Shearer. Rooney, cu 200 de reușite, se află pe pe locul 2

Furioși pe arbitru

"Centralul" Bobby Maddley a reușit să-i înfurie pe ambii antrenori cu eliminările lui Kyle Walker (44), respectiv Schneiderlin (88). Pep Guardiola a admis că ar fi vrut să aibă o discuție cu el la final, "dar ni s-a atras atenția că n-avem voie să-i mai abordăm pe arbitri. Și oricum nu mai vreau să vorbesc despre ei".

Dar omologul de la Everton, Ronald Koeman, nu s-a putut abține: "Și mie mi s-a părut eliminarea lui Walker exagerată. Nu merita al doilea galben, a jucat mingea. Apoi, probabil, și-a dat seama că a exagerat și cu prima ocazie ne-a taxat și pe noi. Schneiderlin nu l-a faultat pe Aguero, a lovit doar balonul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează