INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FULHAM - LIVERPOOL 1-2

FULHAM - LIVERPOOL 1-2 // VIDEO+FOTO Emoții mari pentru Liverpool » „Cormoranii” au câștigat greu cu Fulham, dar revin temporar pe primul loc

Fulham - Liverpool // FOTO: Reuters +4   FOTO
Fulham - Liverpool // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 17:56

Liverpool a evitat la limită insuccesul care ar fi îndepărat-o de titlu și s-a impus în deplasare cu Fulham, 1-2. „Cormoranii„ sunt din nou pe primul loc, dar Manchester City are un meci mai puțin.

Echipa lui Klopp a deschis scorul rapid, prin Mane, în minutul 26, când senegalezul a înscris din pasa perfectă a lui Firmino.

Minutul 74 a fost dramatic pentru fanii lui Liverpool, care i-au văzut James Milner și pe Virgil van Dijk, eroul din meciul cu Bayern de la Munchen, 3-1, gafând copilărește și permițându-i fostului „cormoran„ Ryan Babel să îndeplinească o simplă formalitate.

Liverpool s-a aruncat până la urmă în atac, conștientă că doar o victorie ar menține-o în lupta pentru titlu. Iar golul a venit în minutul 81, atunci când James Milner a transformat penalty-ul scos de Mane.

Liverpool e pe primul loc, cu 76 de puncte, două mai multe decât Manchester City, care are însă un meci mai puțin. Mai sunt 8 etape până la final, iar lupta la titlu din Premier League va fi palpitantă!

fulham liverpool 3 +5 FOTO

VIDEO cu golurile partidei

Vezi aici clasamentul actualizat din Premier League

Vezi și: Lindelof gafă uriașă la eliminarea lui Manchester United din Cupa Angliei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează