INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

VIDEO Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici

Fanii lui Inter Milano au scandat numele clubului Dinamo, în timpul finalei Cupei Italiei, câștigată în fața rivalei Juventus, scor 4-2. +7   FOTO
Fanii lui Inter Milano au scandat numele clubului Dinamo, în timpul finalei Cupei Italiei, câștigată în fața rivalei Juventus, scor 4-2.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 16:21 / Actualizat joi, 12 mai 2022 16:38

Fanii lui Inter Milano au scandat „Dinamo, Dinamo!”, în timpul finalei Cupei Italiei, câștigată în fața rivalei Juventus, scor 4-2. Ultrașii milanezi s-au  împrietenit cu o facțiune din Peluza „Cătălin Hîldan”. 

Aproximativ 70.000 de fani au asistat pe Stadio Olimpico la spectacolul oferit de Inter și Juventus, o finală cu răsturnări de situație și goluri senzaționale. Suporterii veniți de la Milano au ocupat o întreagă peluză, au pregătit o scenografie specială, în culorile clubului. La un moment, un grup din peluză al suporterilor milanezi a fost filmat scandând „Dinamo, Dinamo!”.

VIDEO Numele „Dinamo”, scandat pe Stadio Olimpico

Grupul „District 48”, parte a Peluzei Cătălin Hîldan, are o frăție de ani buni, consolidată în timp, cu o grupare a fanilor milanezi. Suporterii dinamoviști au susținut-o pe Inter la Roma, pe Stadio Olimpico, și au fost răsplătiți de italieni cu zeci de secunde scandări. „Dinamo, Dinamo” a răsunat în peluză, într-un moment în care rivalii de la Juventus erau amuțiți de scorul de pe tabelă.

Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!” în timpul finalei Cupei Italiei! Cum s-a ajuns aici
FOTO: facebook @district48dinamobucuresti

Inter a cucerit a 8-a Cupă a Italiei din istorie

Inter Milano a învins-o pe Juventus Torino în finala Cupei Italiei, scor 4-2, la finalul celor două reprize de prelungire. 

Inter ajunge la 8 trofee în Cupa Italiei, precedentul ridicat fiind în anul 2011. Juventus, câștigătoarea din sezonul trecut trecut, rămâne cea mai titrată formație din competiție, cu 14 triumfuri. Pentru elevii lui Simone Inzaghi mai urmează două bătălii în finalul sezonului, în deplasare cu Cagliari și acasă cu Sampdoria, în Serie A. Inter are 78 de puncte, două sub liderul AC Milan.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Internațional român: „Mi-e silă de voi!” » Reacție virulentă, după ce grupul lui a fost luat la palme și pumni de ultrași

VIDEO De Bruyne, 4 goluri cu Wolves! Reacția lui Guardiola: „E deasupra perfecțiunii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
sorineatzapuideratza
sorineatzapuideratza  •  13 Mai 2022, 16:58

ma *** pe dinamu, sper sa ajunga in B, ha ha...n-a a auzit nici *** de dinamu, niciun trofeu in europa, asa ca ciocu' mic, cateilor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  13 Mai 2022, 16:45

Atracția ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1174957505882002
Cristian Seibriger  •  13 Mai 2022, 07:39
Postat de rocky5 pe 13 Mai 2022, 00:28

Nici nu contează care Dinamo, ei de fcfcsb n-au auzit în viața lor!:)))

Bai cap de pluta. Nu conteaza care Dinamo. Tocmai ce s-a explicat in articol care Dinamo. Oricum sansele sa fi auzit cineva de FCSB , ca sa poata sa ii scandeze numele sunt zero, si vor ramane asa pana cand *** se va dispersa. Cat crezi ca mai traieste Becali? Apoi la revedere. Vedem iar Steaua adevarata nu pe parvenitii astia. Fotbalul romanesc are doar cateva echipe de traditie iar FCSB nu face parte dintre ele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează