INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1 // BORDEAUX - SAINT ETIENNE 3-2

GALERIE FOTO Imagini terifiante în Franța! Accidentare horror la un meci din Ligue 1: și-a lovit colegul cu genunchiul în cap și l-a umplut de sânge!

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 09:03

Neven Subotic, sârbul lui St. Etienne, și-a pierdut cunoștința câteva clipe după ce a fost izbit în tâmplă de portarul său, Ruffier, în partida Bordeaux - Saint Etienne 3-2.

La un portar, poți să te aștepți la orice, iar Stéphane Ruffier iese la centrare după modelul Toni Schumacher. Numai că, spre deosebire de neamț, experimentatul goalkeeper al lui St. Etienne, 32 de ani, își distruge coechipierii.

Miercuri seară, deși Neven Subotic era în duel cu un adversar la o centrare în careu, Ruffier a ieșit mult în afara careului mic pentru a boxa mingea. Dar a ratat-o, și Briand a înscris.

În săritură, portarul l-a izbit cu genunchiul în tâmplă pe stoperul sârb, care s-a prăbușit fără suflare. Au fost clipe de spaimă la Bordeaux.

Subotic s-a trezit însă din șocul loviturii. Avea arcada dreaptă spartă, era plin de sânge. I-a fost fixat gâtul într-un guler cervical și, șase minute mai târziu, era scos pe targă. De la stadion, a ajuns direct la spital, unde va mai rămâne câteva zile sub observația medicilor. Suferise o comoție cerebrală.

Vezi și: HAOS în Franța! Duelul dintre PSG și locul secund din Ligue 1, AMÂNAT » Nici meciul lui Lyon nu se mai joacă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează