INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

GALERIE FOTO Starurile Argentinei au comis-o! INCREDIBIL: cu ce au fost prinși jucătorii la vamă în valize

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 14:59

Într-o țară afectată de criza economică, starurile Argentinei apelează la tot felul de stratageme pentru a nu plăti taxele.

Joi, când s-au întors din Statele Unite, unde jucaseră două amicale (3-0 cu Guatemala și 0-0 cu Columbia), albicelestii au fost demascați chiar la aterizare, pe aeroportul Ezeiza. N-au vrut să declare ce își cumpăraseră din SUA, ascunzând lucrurile în lăzile de echipament.

Cotidianul Olé a anunțat că vameșii au descoperit bunuri nedeclarate și le-au confiscat. Dar federația a dezmințit: "Știri malițioase. În acele cutii era material de analiză video și kinesiologie, folosit de echipă la pregătire și meciuri". Numai că Autoritatea Vamală a făcut publice imaginile.

În realitate, erau computere, instrumente muzicale, jucării și haine în valoare de 25.000 de dolari. Pe care au încercat să le treacă prin vamă ca echipament. Le-au pierdut. 11 lăzi confiscate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
zagna
zagna  •  14 Septembrie 2018, 22:10

vorbiti de FOTBAL !

129277354668558
Gicu Gelu  •  14 Septembrie 2018, 18:08
Postat de gicab pe 14 Septembrie 2018, 17:34

Sa fi văzut video-uri casete și alte alea ce cărau cei ce sa văitau ca au primit un aro vopsit alb cu toate ca cine avea aro atunci era echivalentul unui g Classe acum

capitalisti "nenorociti" !!! comunistii erau mult mai de treaba cu pitzurca &company !! :))

gicab
gicab  •  14 Septembrie 2018, 17:34

Sa fi văzut video-uri casete și alte alea ce cărau cei ce sa văitau ca au primit un aro vopsit alb cu toate ca cine avea aro atunci era echivalentul unui g Classe acum

Vezi toate comentariile (4)
Comentează