INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Gest incalificabil! Ribéry a lovit un ziarist francez după eșecul cu Dortmund!

Franck Ribery
(foto: Guliver/Getty Images)
Franck Ribery (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 12:35

O altercație violentă a izbucnit lângă autocarul lui Bayern Munchen la o oră de la sfârșitul meciului, veteranul Franck Ribery agresând un analist al postului beIN Sport.

La 35 de ani, jocul lui Franck Ribéry nu mai merge, iar francezul nu reușește să-și controleze nici emoțiile. Potrivit Bild, el s-a răzbunat pe un compatriot după ultimul eșec, 2-3 la Dortmund, care o aruncă pe Bayern pe locul 5, la 7 puncte de Borussia.

La o oră de la sfârșitul meciului, atacantul bavarezilor l-a văzut lângă autocarul echipei sale pe jurnalistul Patrick Guillou, analist la postul de televiziune beIN Sports. Martorii au povestit în tabloidul german că Ribéry i-a dat 3 palme acestuia înainte să-l împingă cu mâinile în piept.

Fostul internațional ar fi fost foarte supărat de comentariile făcute de Guillou în timpul partidei. Și soția lui Ribéry, Wahiba, l-a criticat pe jurnalist: "E plictisitor. Inutil". 

"Franck Ribéry ne-a informat că a avut o altercație cu compatriotul său Patrick Guillou, pe care îl cunoaște de mulți ani. Am convenit cu Guillou să ne întâlnim pentru a rezolva problema"
Hasan Salihamidžici, director sportiv Bayern

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
caminero
caminero  •  13 Noiembrie 2018, 08:50
Postat de alenb pe 13 Noiembrie 2018, 00:54

De unde stii ca e "pseudoziarist", l-ai citit? Ce gluma, nu pari ca le ai cu cititul :))

Prin definiție, un zgîrietor de hîrtie din presă este pseudoziarist, pînă la proba contrarie. Valabil în presa românească, dar și mai valabil în presa occisdentală, unde prostituția intelectuală se face pe bani grei (cel puțin 10x față de România, băieții fiind mai evoluați, unși cu toate alifiile, dar fiind occidentali, i-a lins vaca pe cap).

alenb
alenb  •  13 Noiembrie 2018, 00:58
Postat de valii_sv pe 12 Noiembrie 2018, 13:21

Daca si ziaristul lor e ca unii din ai nostrii cred ca merita mai mult de trei palme ! Unii nu au dat niciodata cu piciorul in minge dar se cred specialisti in fotbal !

Ziaristii merita batuti, jucatorii merita si ei batuti cand joaca prost, ultrasii merita rupti cu bataia de fortele de ordine care si ele merita ingropate cu pietre de ultrasi, arbitrii merita calcati in picioare etc. In concluzie cand e vorba de fotbal totul merita batut :)))))

alenb
alenb  •  13 Noiembrie 2018, 00:54
Postat de caminero pe 12 Noiembrie 2018, 14:56

Ribery are oricum un caracter infect ca fotbalist și ca om, și a dovedit-o în multe rînduri, dar de data asta cred că și pseudoziaristul ăla și-a căutat-o cu lumînarea (pesemne nici el nu mai avea pește).

De unde stii ca e "pseudoziarist", l-ai citit? Ce gluma, nu pari ca le ai cu cititul :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează