INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Explicațiile lui Gareth Southgate » De ce unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League lipsește de la naționala Angliei

Raheem Sterling (nr. 10) și Gareth Southgate, în centru. 
Foto. Imago
Raheem Sterling (nr. 10) și Gareth Southgate, în centru. Foto. Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 18:06 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 23:00

Gareth Southgate (53 de ani), selecționerul naționalei Angliei, a explicat motivul pentru care Raheem Sterling (28 de ani), extrema lui Chelsea, nu a fost convocat pentru meciurile cu Malta și Macedonia de Nord, din preliminariile EURO 2024. 

Pe 17, respectiv 20 noiembrie, naționala Albionului joacă ultimele două partide din campania de calificare la Campionatul European din 2024, din Germania, cu Malta și Macedonia de Nord. 

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”
MEDIA
Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Selecționerul naționalei britanice, Gareth Southgate, a hotărât să nu-l convoace pentru aceste două meciuri pe Raheem Sterling, extrema de la Chelsea, jucător aflat într-o formă bună în tricoul londonezilor. 

Gareth Southgate a explicat de ce Raheem Sterling nu a fost convocat

„V-a supărat cumva Raheem Sterling? Există o relație tensionată între voi doi, care trebuie reparată? A greșit Raheem Sterling cu ceva?”, l-a întrebat un jurnalist englez pe Gareth Southgate. 

„Nu!” a fost răspunsul selecționerul naționalei Angliei, care a continuat: „Nu a fost disponibil la acțiunile din martie și iunie, iar echipa a jucat foarte bine. Am câștigat în Italia după o pauză de 60 de ani (n.r. - scor 2-1). 

Am făcut două meciuri foarte bine în iunie (n.r. - la 4-0 cu Malta și 7-0 cu Macedonia de Nord). Există o competiție acerbă în atac. Raheem Sterling joacă, fără îndoială, foarte bine în tricoul lui Chelsea”, a declarat Gareth Southgate, potrivit BBC.

Lotul Angliei pentru meciurile cu Malta și Macedonia de Nord

  • Portari: Sam Johnstone (Crystal Palace), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal)
  • Fundași: Levi Colwill (Chelsea), Lewis Dunk (Brighton), Marc Guehi (Crystal Palace), Harry Maguire (Manchester United), Fikayo Tomori (AC Milan), Kieran Trippier (Newcastle United), Kyle Walker (Manchester City)
  • Mijlocași: Trent Alexander Arnold (Liverpool), Jude Bellingham (Real Madrid), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Al Ettifaq), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (Arsenal)
  • Atacanți: Jarrod Bowen (West Ham), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Bayern Munchen), James Maddison (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Ollie Watkins (Aston Villa), Callum Wilson (Newcastle United)

Citește și: 

Gică Hagi i-a dat un sfat lui Ianis înainte de Barcelona - Alaves: „Să facă asta și în somn”

Elveția a anunțat lotul pentru ultimele meciuri din preliminariile EURO 2024 » Nume importante pe lista lui Murat Yakin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  10 Noiembrie 2023, 21:56

Nu poate nici Edi să îl ia. Nu ar avea loc de Pușcaș sau de Andone. Ăștia atacanți, nu jucărie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează