INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Gyan impresionat de Olăroiu: "E printre cei mai buni din lume" » Vezi ce spune şi de Rădoi

FOTO: goal.com
FOTO: goal.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 20:26

Cel mai bun marcator al naţionalei Ghanei, Asamoah Gyan (26 de ani), a rămas impresionat de românii de la Al-Ain, Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu. Adus de la Sunderland pentru 6 milioane de lire în 2011, vîrful a făcut spectacol în primul an jucat în Emiratele Arabe Unite, ieşind golgeter.

Gyan spune că un merit important pentru cele 22 de goluri ale sale le are şi Cosmin Olăroiu, un tehnician pe care ghanezul îl vede unul dintre cei mai buni din lume.

E un antrenor bun, foarte apropiat de jucători. Ştie ce le place, iar din punct de vedere tactic e excelent, ştie să citească jocul foarte bine. Cred că este unul dintre cei mai buni antrenori din lume”, a spus Gyan pentru DigiSport.

Atacantul pentru care Sunderland a plătit 13 milioane de euro are numai cuvinte de laudă şi pentru fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi. “Mirel e băiat bun, e foarte serios la antrenamente. Este un bun profesionist, lucrează din greu tot timpul şi dă mereu tot ce are mai bun. Chiar dacă e ceva ce nu poate face, tot îşi dă silinţa să îşi depăşească limitele”, a mai spus atacantul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
submarina
submarina  •  12 Iulie 2012, 13:08

e placut cand auzi de bine despre specialistii romani, chiar si din emirate

flo_ax
flo_ax  •  12 Iulie 2012, 02:01
Postat de crik66 pe 11 Iulie 2012, 23:30

Daca erau buni prestau prin europa, asta e valoarea lor dar si a lui Razvanel........

au prestat in Europa, ca dovada fiind frustrarea inca enorma a rapidistilor!

crik66
crik66  •  11 Iulie 2012, 23:30

Daca erau buni prestau prin europa, asta e valoarea lor dar si a lui Razvanel........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează