INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Halucinant! Un jucător ar fi sărit să-l bată pe Zidane și de aceea antrenorul ar fi decis să se despartă de Real Madrid! Reacția fotbalistului

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 11:47

Dezvăluiri incendiare din vestiarul lui Real Madrid! Portarul Kiko Casilla, 31 de ani, rezerva lui Keylor Navas, ar fi sărit să-l bată pe Zinedine Zidane!

Jurnalistul Cristobal Soria a povestit în emisiunea El Chiringuito că înaintea meciului cu Villarreal, din ultima etapă, Casilla a vrut să-l bată pe antrenor când a aflat că acesta și-a titularizat fiul, pe Luca Zidane, 20 de ani, între buturi. Acesta ar fi și unul dintre motivele pentru care antrenorul francez a decis să se despartă de Real Madrid.

"Casilla avea un bonus de 600.000 de euro dacă juca acest meci. A fost nevoie de intervenția oamenilor din staff pentru a-l opri pe Casilla să nu-l lovească pe Zidane", susține jurnalistul. Zidane ar fi dorit să-l pună pe lista de transferuri pe Casilla.

gettyimages 960247944

Luca Zidane e crescut de Real Madrid, club la care se află din 2004. 
Are 30 de prezențe în total la naționalele U16, U17, U18, U19, U20 ale Franței.

Kiko Casilla și-a început cariera, în 2000, la Real Madrid, dar nu a urcat la prima echipă, transferându-se la Espanyol în 2007. A mai jucat la Cadiz și Cartagena, iar din 2015 s-a întors la Real.

REACȚIA JUCĂTORULUI

Casilla a publicat un comunicat pe Instagram în care a respins acuzațiile: "E fals că aș fi protestat împotriva unei decizii a antrenorului meu. El chiar a vorbit cu mine despre acest subiect și nu am avut nici o problemă. E fals că vreunul dintre colegii mei ar fi fost nevoit să mă oprească din a-mi ataca antrenorul. Cu Zinedine Zidane am avut mereu o relație profesională cordială, cimentată în încredere și respect reciproc, așa cum s-a întâmplat cu toți antrenorii pe care i-am avut în carieră. Este fals că aș fi avut vreun bonus dacă jucam în ultimul meci de campionat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gicab
gicab  •  05 Iunie 2018, 17:17
Postat de Valentin Vrinceanu pe 05 Iunie 2018, 14:45

Domnilor, presupusul conflict nu are nicio legatura cu plecarea lui Zidane de la echipa. Perez si restul conducerii au fost nemultumiti de locul patru (mai ales) si - poate mai putin- de Cupa Regelui, l-au rugat sa stea pana la final si apoi sa se desparta amiabil. Chiar daca nu e favoritul meu, Zizou a incheiat ca un mare domn. Un baiat de la care avem cu totii de invatat, de la ce si cum spune in declaratii pana la felul cum se imbraca. Anticipez ca va fi pus selectioner al Frantei si o sa ne plictisim de el...

Și cum mai no name la Madrid nu e mai importantă " primăvara europeană"? Coeficientul Spaniei? ... doar aduce puncte pentru Spania.., sa înțelegem ca la ei mai important e campionatul intern?

miloguuu
miloguuu  •  05 Iunie 2018, 15:30

nu m-as mira sa fie adevarat..in fotbal spiritele se mai incing si la cel mai inalt nivel..uitati-va si la Steaua cand domnul Stoica a sarit din cauza tensiunii sa l bata pe acel "fan"

pma77
pma77  •  05 Iunie 2018, 14:51

S-a trezit si ziaristul lu peste ***..un antrenor atat de mare nu pleaca din cauza unui licurici bai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close