INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

Hristo Stoichkov l-a înțepat pe Cristiano Ronaldo: „Să vă spun de ce nu vreau să-i iau interviu” » Ce spune despre Hagi și Popescu

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 21:51 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 22:27

Hristo Stoichkov (57 de ani) a vorbit despre interviurile pe care le-a făcut de-a lungul anilor cu nume importante, amintindu-i pe Gică Hagi și Gică Popescu, și l-a atacat pe Cristiano Ronaldo. 

Bulgarul, fost câștigător al Balonului de Aur în 1994, i-a menționat, printre cei pe care i-a intervievat, pe foștii săi colegi Gică Hagi și Gică Popescu, și a explicat de ce nu are de gând să-i ia un interviu lui Cristiano Ronaldo, fosta vedetă de la Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Comisia de Disciplină, verdict în „cazul Mihai Pintilii” » Ce pedeapsă a primit antrenorul FCSB
FCSB
Comisia de Disciplină, verdict în „cazul Mihai Pintilii” » Ce pedeapsă a primit antrenorul FCSB

Hristo Stoichkov îl înțeapă pe Cristiano Ronaldo 

„Am intervievat peste 50 de fenomene, în întreaga lume. Aș putea face un DVD cu toate interviurile și nu exclud asta. Nu pot spune care interviu e preferatul meu, dar cele mai ușor de făcut au fost cele cu jucătorii care veneau de la Barcelona, pentru că Barcelona e familia mea. Când discut cu Messi, mă înțelege. Avem ceva în comun, precum câștigarea Balonului de Aur. 

I-am intervievat pe toți la care țin, inclusiv foștii mei colegi, Hagi și Popescu. Cristiano Ronaldo e unul dintre puținii pe care nu i-am intervievat. 

Și nici nu vreau să fac un interviu cu el. De ce? Când fac un interviu, discut despre fotbal, nu despre trofee. Caut anecdote sau lecții de la cei mai buni fotbaliști ”, a spus Hristo Stoichkov, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și: 

„Am renunțat la salariu, joc gratis. Vrei și casa mea?” » Declarația lui Zlatan Ibrahimovic a ajuns virală

Robert Lewandowski în degringoladă » AS anunță o veste proastă fix înainte de El Clasico, dar Barcelona are și mai multe griji în privința atacantului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
corectorul
corectorul  •  28 Februarie 2023, 13:54

Doua lucruri de retinut la acest articol: 1. Faptul ca Stoichkov ii include pe Hagi si Popescu la categoria „fenomenelor” din lumea fotbalului pe care le-a intervievat. 2. Faptul ca Stoichkov se contrazice intr-un mod usor ipocrit, atunci cand spune ca lui CR7 nu i-ar lua interviu, deoarece el nu vorbeste despre trofee, desi atunci cand spune ca i-a fost usor sa intervieveze jucatorii Becelornei, precum Messi, invoca fix argumentul unui trofeu individual, anume Balonul de Aur (pe care il are in comun cu Messi).

romeomocan668
romeomocan668  •  28 Februarie 2023, 09:37

Pai golanul de Stoichkov ce sa caute in preajma lui CR7 ? E tare aerul înălțimilor iar lui Mamalichki i se face rau…Hagi si Popescu sunt de teapa lui.

joscenzura
joscenzura  •  28 Februarie 2023, 02:14
Postat de padisah pe 27 Februarie 2023, 23:45

Când intra pe Camp Nou, tot stadionul se ridica in picioare. In cazul lui CR7, rămâne de văzut dacă ii va lua locul pe Bernabeu lui Raul. Ca pe Old Trafford, nicio șansa: Eric is THE KING!

Regele cui? Poate celor ca tine, care fac legende din anknimi. Cantona nu ca a fost un anonim, dsr marea lui performanta e ca nu a dus Franta la doua Mondiale, din care in 94 chiar dezamagitor. Cand s-a retras el au castigat CM. La nivel de club la Man Utd nu are nicio Cupa a Campionilor. Nu intra nici primul 11 all time al lui United: Schmeichel- Rio Ferdinand, Vidic, Duncan Edeards- Best, Keane, Scholes, Giggs- Ronaldo, Dennis Law/Rooney, Bobby Charlton. Singurele 3 generatii care au luat CL: 1966, 1999, 2008 (Ronaldo golgheter detasat in CL).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează