INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

I-au descifrat mesajul de pe buze! Cum s-a enervat Pique pe Ernesto Valverde: "Unde naiba te duci?!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 09:57

Gerard Pique (31 de ani) a fost în centrul evenimentelor la înfrângerea suferită de FC Barcelona contra celor de la Betis Sevilla, scor 3-4.

Gerard Pique pare să-și fi pierdut cumpătul în finalul partidei. Fundașul catalan a avut un schimb de replici cu chilianul Arturo Vidal (detalii AICI) și a reușit să își nemulțumească și antrenorul. Jurnaliștii de la Marca au reușit să descifreze mesajul transmis de Ernesto Valverde la scorul de 2-4, la o acțiune pe care Pique a tratat-o din postura de vârf.

"Gerard, unde naiba te duci? Gerard, hai să nu primim încă unul", a fost strigătul lui Valverde.

Pique a găsit rapid soluția: "Să rămână Ivan (n.r. Rakitic) în spate și urc eu în atac".

Vezi și: VIDEO Leo Messi a primit azi trofeul Pichichi! E al 5-lea pentru argentinian care se apropie la doar unul singur de record

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  14 Noiembrie 2018, 19:05
Postat de Razvan Banciu pe 14 Noiembrie 2018, 13:18

***, rakitic a fost eliminat la 2-3!!!!!, așa că dialogul ăsta ori e scos din burtă, ori are loc la alt scor. halal jurnalism.

Bre, Pique spunea să rămână Ivan Turbincă. Și știrea a apărut întâi pe Radio Erevan. Jurnalistul a ascultat știrea la aragaz și a preluato. Că doar lor, celor de la GSP le pasă !!!! de sport. Sau de oier ....

1086869841329545
Razvan Banciu  •  14 Noiembrie 2018, 13:18

***, rakitic a fost eliminat la 2-3!!!!!, așa că dialogul ăsta ori e scos din burtă, ori are loc la alt scor. halal jurnalism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează